Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 8/11/2010, 00:30
W skajpowym oknie ino jakieś rekiny... A Mój Chłop to się zapytuje czy une ptaszki to som jadalne już ? pozdrowienia Macie od Niego!!!
Chłop żywemu nie przepuści...
a Dziecka Moja to już nawet na face...tego właziła do Chłopaka Waszego... ale zdjęcia stare były..i nie widziała.
Admin admin
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 11/11/2010, 11:40
Baba napisał:
Tu można se napisać co sie kcy. Od zwyczaju dubania w nosie w miejscu publicnym cy lobowionskowego upijania sie w dzien wyplaty ,do tradycji Bozego Narodzenia. Można napisać co sie podobo ( u nos locywiscie ) i co śmieszy u innych ( to bedziemy szyckie boki zrywać ).
BabAniu
No to se napise co mi sie kce. No! Ty jezd baba niekumata jakaś. Ja żem opisała jak sie robi ze klejeniem łobrazków na foruma a łona dali nic nie kuma?
Sie bierz za robote, bo se szykuje teleport i migiem bendem i cie wezme do galopu. No!!!
Baba była i się zmyła :)
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 13/11/2010, 00:17
jescezem lo lobraskach nie cytala
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 14/11/2010, 02:47
[img][/img]C:\Users\Ania\Pictures\2010-09-13
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 15/11/2010, 04:49
Adminowi topodzienkuje za jenstrukcje jask mi je przetumaczy na polski:
"wklej adres hosting w okno przegladarki"
1.co to jest adres hosting, 2.dzie jest okno i 3.dzie jes przegladarka?
to na pocuntek a pozni mozna mie tumacyc dali.....
abo lobraskow nie bedzie!!!!!
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 15/11/2010, 12:28
O Jezu....
kiedy będziesz dostępna na skype??
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 16/11/2010, 03:34
moze sie podlacze w ktorys z naszych porankow , np w poniedzialek rano u mnie - wtedy u Ciebie jest niedziela noc. NIe podlaczaj sie specjalnie dla mnie , po prostu spotkamy sie w jakims czasie. Roznica czasu wynosi teraz 10 godzin
Admin admin
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 22/11/2010, 22:51
Baba napisał:
Adminowi topodzienkuje za jenstrukcje jask mi je przetumaczy na polski:
"wklej adres hosting w okno przegladarki"
1.co to jest adres hosting, 2.dzie jest okno i 3.dzie jes przegladarka?
to na pocuntek a pozni mozna mie tumacyc dali.....
abo lobraskow nie bedzie!!!!!
Babo
jak se poczytała co Ty napisała to sie z tego pisania Rolling On The Floor Laughing! Ty mię do łzów rozbawiła, ciurkiem mię płynom na klawiaturkie.
Ja kiedyś już Tobie pisałam na innym forum, że z angielskiego jestem dobra w liczebnikach; więc jak mam tłumaczyć z angielskiego na nasze, albo twoje kangurowe. Hę?
http://www.ling.pl/index.jsp?word=host
http://pl.wikipedia.org/wiki/Host Host: 1. Komputer centralny, komputer macierzysty – komputer włączony do sieci połączeniem stałym, posiadający stały adres IP, udostępniający swoje usługi użytkownikom łączącym się ze swoich komputerów i umożliwiający im m.in. pracę w trybie terminalowym.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hosting Hosting to udostępnianie przez dostawcę usług internetowych zasobów serwerowni.
Babo jedna : Kliknij se we w ten znaczek
Czekam na lobrazki, bo jak nie to No!
Przeglądarka to jezd to twoje łokno na świat; Internet Explorer, Firefox, Opera, a ja mam Maxthona.
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 23/11/2010, 03:08
a ty se jusz pistolet na moje kurcacki naszykowala?
maszynowy , pepesze takom nowoczesnom?
to po to che obraskow , zeby se z nich tarczem zrobila? zeby se poszczelac do celu?
to ja wykarmilam prawie na wlasnem lonie , do kazdego dzioba zem szczykafkom wszczykiwala jedzenie a Ty z karabinem za weglem sie schowala i czeka ....???
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 23/11/2010, 03:12
A te kurcaki to bendom na świenta, czy zostanom co by jajki nieść
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 23/11/2010, 03:15
http://yfrog.com/mogrownupbabiesj
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 23/11/2010, 03:22
no.....
niech ma .......
w ten sposob to ich nikt nie wyszczela
ten pirsy obrazek pokazuje piskleta z gniazda wyjete po 4 tygodniach od wyklucia a ten drugi te same piskleta po nastepnych 4 tygodniach karmienia specjalnym jedzeniem f proszku i szczykafkom , sprawdzone testem genetycznym : dwie samiczki i jeden samczyk
jutro mi sie bedzie wylegac piersze piskle z drugiego miotu, jak bede kciala to zamieszcze zdjecie pierszego jajka w gniezdzie pod kurom , bo mom a jak mi sie nie bedzie kcialo to nie zamieszcze, ajusci
Jak mie Adminka powyszczela te piersze kurcacki to nie bedzie zdjecia jajka , bo ftakie to latwiej trafic
Gość Gość
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 23/11/2010, 19:47
Rety, CKM straszą, jeszcze kurna granatnik przywloką, pora do budy, hauuuuuu
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 24/11/2010, 06:17
Pies, a postalby se Ty trochi kolo kurnika , jakby Adminka s pepeszom przysla to naszczekaj na niom
Gość Gość
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 24/11/2010, 18:13
Baba napisał:
Pies, a postalby se Ty trochi kolo kurnika , jakby Adminka s pepeszom przysla to naszczekaj na niom
Odważna się znalazła, ja naszczekam, admina mnie z lufy pociągnie, a Baba bedzie miała spokój i z psem i z adminą, która pójdzie siedzieć za znęcanie sie nad zwierzętami,
Admin admin
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 24/11/2010, 21:20
Babo
widze, że ze twoich kurczacków
pewnikiem wyrosnom takie pikne kury
Jeśli mają takie kolorowe jajeczka jak piórka nie musisz malować wielkanocnych pisanek .
Babaniukorzystasz z http://yfrog.com/
kliknij w polecenie: Embed this imagewyświetlą się kody: Forum Alt forum HTML
Klik lewym w linijkę kodu w pozycji Forum (zostanie zaznaczony na niebiesko i teraz masz go w myszce i wklejasz do postu)
Na forum wyświetli się twój obrazek! jak niżej
Admin admin
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 24/11/2010, 21:25
pies napisał:
Odważna się znalazła, ja naszczekam, admina mnie z lufy pociągnie
Piesku nigdy w życiu, do zwierzaków nie strzelam... czasem mam chęć pacnąć jakiegoś, ale dwunożnego
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 26/11/2010, 11:12
O jakie ładniutkie piśklaki, moja Lalka już będzie do nich piszczeć...
Co do Psa...Admina z lufy to może nie, ale jakiś kaganiec może przypasować i dopiero będzie... Lepiej paszczę bliżej michy trzymać... miałam napisac jeszcze o przyjaznym machaniu ogonem, ale niepolitycznie by zabrzmiało....
Gość Gość
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 27/11/2010, 16:41
Fionka napisał:
O jakie ładniutkie piśklaki, moja Lalka już będzie do nich piszczeć...
Co do Psa...Admina z lufy to może nie, ale jakiś kaganiec może przypasować i dopiero będzie... Lepiej paszczę bliżej michy trzymać... miałam napisac jeszcze o przyjaznym machaniu ogonem, ale niepolitycznie by zabrzmiało....
Tylko nie kaganiec wypraszam sobie . Lepiej rzeczywiście machać ogonem i trzymac jadaczkę w misce
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi 30/11/2010, 09:40
Sponsored content
Temat: Re: Tradycje i zwyczaje , nasze i innych ludzi