|
| Na tarasie, pod palemką... | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 3/11/2010, 14:45 | |
| Zajrzałam do obejścia Baby, a tam ...w pogańskim języku napisy...straszą... | |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 7/11/2010, 01:23 | |
| dziecko pikne na fotce. jak jes ladne to i w makijazu wiedzmowym tesz bedzie ladne , ajusci tozem lo wasy dziewusce nie mowila , boc przecie jak w rodzinie co to zem ciotkom jes lo wasych dzieckow , u nas przy drodze tyko jedna rodzina mo dzieci , ta co mo psa co mie onego casu f dupe ugrys a tera mie dziecka slom po cukierki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! loto mie siem roschodzilo | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 8/11/2010, 00:38 | |
| Aaaa... no to ja teraz rozumiem... Trza było w cukierki napchać papierków...albo i czego... Wczoraj pomalowaliśmy sobie sypialnię na pięterku... wyspa robi się coraz bardziej niebieska...jeszcze jakieś ozdoby tam muszę powymyślać, bo jest bardzo...klasycznie. Ale o tym potem bo mi sie oczy zaczynają kleić... Mleczko ...zamiast.... i spać... | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 9/12/2010, 12:31 | |
| U mnie zima... wreszcie niebrzydki początek... Wyspa z zielonej zrobiła się biała, mój ulubiony kolor... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 12/12/2010, 10:24 | |
| Piękne zdjęcie Fionko, u psa też zima, ale zrobiło się czysto, nawet psie kupy zniknęły pod śniegiem i w to mi graj, albo coooooooooo? |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 12/12/2010, 12:29 | |
| Przyjdzie zima i przykryje wszystkie puszki i butelki pochowają się pod śniegiem chleby bułki, żółte serki wszystkie szlaki śnieg wymiecie śmiecie schowa pod pierzyną ale kiedy przyjdzie wiosna... znów wypłyną... Skojarzenie jak co roku...Za oknem dzieciaki lepią bałwanka, śnieg jest mokry i lepki, Lalka już 2 razy przybiegała zmieniać rękawiczki...będzie katar ? ?Gdyby nie ich obowiązki słuzbowe dziś pewnie robilibyśmy kulig... znowu pada...pojechałam wczoraj na wyspę, nawet miałam ze sobą lampki choinkowe, żeby ubrać jakieś drzewko, poczekać na solidny opad i zrobić fotke podobną do tej ale nic z tego nie wyszło, czasu brakło, odśnieżanie do drzewek zbyt dużo czasu zajęło i nie mam fotki...no nic, może zima okaże się łaskawa i pozwoli na głupie eksperymenty jeszcze.Choinka jedna juz u mnie stoi, kilka dni...wieczorem zrobię jej fotkę, teraz nie ma uroku... Pozdrowionka zostawiam... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 13/12/2010, 12:57 | |
| - Fionka napisał:
Przyjdzie zima i przykryje wszystkie puszki i butelki pochowają się pod śniegiem chleby bułki, żółte serki wszystkie szlaki śnieg wymiecie śmiecie schowa pod pierzyną ale kiedy przyjdzie wiosna... znów wypłyną... Jakie prawdziwe, dlatego lubię zimę, która w cudowny sposób kryje bajzelek ludzkiej niefrasobliwości | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 15/12/2010, 01:25 | |
| Jestem niesłychanie spokojnym człowiekiem...zawsze byłam, wyłączając jakieś głupie wybryki w nader młodym wieku... każdy tak ma... Niczego specjalnie nie żałuje, ani też nie mam czego specjalnie się wstydzić... ale ja nie o tym...pierwszą porządną awanturę na ulicy zrobiłam matce z dzieckiem. Z dzieckiem, które wyrzuciło papierki z lodów zdaje się na chodnik. Gdy im zwróciłam uwagę zostałam mało politycznie zelżona przez matkę... Moja Mama mnie wychowała bardzo porządnie i na ulicy nie przeklinam... ale taką awanturę jaką zrobiłam tej babie, to bym chciała kiedy jeszcze zobaczyć... Tłumek był dookoła spory...Tłumek nie był tak dobrze wychowany jak ja... Pewnie na długo zapamiętała... | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 15/12/2010, 10:02 | |
| No proszę, nawet nie zauważyłam kiedy mi stuknęło 200... Kwiaty do garderoby, autografy...a nie, nie rozdaję... no to szampan i wybuchy... | |
| | | Admin admin
| | | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 16/12/2010, 17:27 | |
| O i zabawa trwa... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 18/12/2010, 11:08 | |
| - Fionka napisał:
- O i zabawa trwa...
| |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 18/12/2010, 15:02 | |
| Łomatko Załozycielko...za co tak oberwał?? Toż mi wszyscy goście uciekną...chyba, że to łasuch był?? | |
| | | bogatka1 pirat
| | | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 19/12/2010, 10:22 | |
| O...dziękuję ślicznie... rzeczywiście, na forum nic się nie psuje...można sobie uzywać, zapraszam... | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 20/12/2010, 02:50 | |
| a dalabys kochaniutka jakij kawy cy cus , napilybysmy siem trochi i poplotkowaly jo sie zara zabiere za zdjencia u nas grad padal jak zielony groszek - bily tylko takiej wielkosci. trochi mie pomidory uszkodzil a znowusz snieg tysz momy , jes na ty wysokij gorze co ma prawie 2000mnp niedaleko nas , mowiom ze nie wytrzyma do swiont bo wiatr piz....i | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 20/12/2010, 02:54 | |
| a rybe zem zlowila , abo leszcz to jes abo okon . ale chyba okon mo 43 cm dugosci i wazy 1140g ajusci o malozem se wentki nie zlamala, a kolce mo kole gemby takie ze mie pokul zdjencie tysz mom , na talerzu takim wielgachnym zem go polozyla moze przyniosem Fionko do CIebie to na wigiliem zrobila lo caly wsi | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 20/12/2010, 08:45 | |
| - Fionka napisał:
na forum nic się nie psuje...
- Baba napisał:
a znowusz snieg tysz momy , jes na ty wysokij gorze co ma prawie 2000mnp niedaleko nas , mowiom ze nie wytrzyma do swiont bo wiatr piz....i No, prawie jak u nas Śniegu nasypało, ale podobno na święta odwilż idzie :1404: - Baba napisał:
- a rybe zem zlowila ,
abo leszcz to jes abo okon . moze przyniosem Fionko do CIebie to na wigiliem zrobila lo caly wsi Babo gratulacje. Wrzuć tę rybkę na forum, bo tu się nie popsuje i Fionka zrobi wigilijne danie. | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 20/12/2010, 10:03 | |
| Wszelki duch... dawajcie rybę Babo...ciekawam strasznie bo u okonia jak żyję kolców przy pysku nie widziałam...już nie mówię o leszczu...okoń paski ma, a leszcz ości, się porówna na patelni... Kawę już podaję... | |
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... 20/12/2010, 11:39 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Na tarasie, pod palemką... | |
| |
| | | | Na tarasie, pod palemką... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|