Witam również baaaardzo serdecznie Jayin .... No ....jakby nie patrzeć nie pasuje na powitanie nic innego...
No nic innego nie pasuje :1420:
Witaj Jayin
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 30/7/2010, 09:34
Witam ! Byłam tu kiedyś jako duzabuba, ale byłam cicha i adminka mnie wywaliła. Teraz jestem znowu, ale jako katiusza. Znowu będę cicha, bo wolę czytać niż pisać. Pewnie znowu mnie wywalą. Ale posiedzę na grach , bo lubię postrzelać do bąbelków. Hej!!!
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 30/7/2010, 12:18
katiusza_2 napisał:
Witam ! Byłam tu kiedyś jako duzabuba, ale byłam cicha i adminka mnie wywaliła. Teraz jestem znowu, ale jako katiusza. Znowu będę cicha, bo wolę czytać niż pisać. Pewnie znowu mnie wywalą. Ale posiedzę na grach , bo lubię postrzelać do bąbelków. Hej!!!
Катюша привет
Katiuszo
wywalam takich, którzy się rejestrują, ale potem nie logują. Nie zbieram bazy adresowej na handelek Jeśli nie chcesz ponownie ulec "likwidacji" to zaloguj się od czasu do czasu. No... i jeszcze napisz chociaż ze dwa słowa. No... i, uważaj z podglądactwem
http://www.internetgry.pl/gry/Puzle/Jewels-2.html i taką lubię jeszcze http://www.gry.pl/gra/Squares_1.html Nie wiem czy wyszły linki, ale się starałam. A co do podglądactwa, to nie chodzi o forum, tylko moich kochliwych sąsiadów z domu na przeciwko, co nie lubią zaciągać zasłon.
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 1/8/2010, 10:52
katiuszo_2
dodałam troszkę różności "bąbelkowo-kulkowych", a więc do dzieła. Ole! Skrzyknij jakichś ludzików i zrób zawody w swojej ulubionej konkurencji. Ja będę dostarczać bąbelkowej broni, no, i… wszystkich po kątach rozstawiać, do pionu prostować, bo we mnie tyran jest! Ole! Taka jędza, co "zawsze pod prąd, zawsze z siekierą w dłoni i zawsze z uśmiechem na ustach i sercem na dłoni
Ole! Ole! Wesoło jest!
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 17/9/2010, 17:06
Witam wszystkich!
jestem nowa tutaj, więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego grona forumowego ;)
trafiłam na to forum i ... od razu mnie urzekło! :D troszeczkę za dużo na nim się rusza/zmienia/i w ogóle ;) ale generalnie chyba na tym polega cały jego urok - forum wydaje się być tak zakręcone jak ja :D o mnie: uwielbiam podróże, gry w kulki, dobrą książkę czy gazete, ploteczki przy herbatce/kawce/piwku/winku i i i ... miliardy innych drobnych rzeczy, które sprawiają, że życie jest takie piękne i pełne przyjemności! :) pozdrawiam!
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 17/9/2010, 20:10
Heppia napisał:
... miliardy innych drobnych rzeczy, które sprawiają, że życie jest takie piękne :)
Heppio, serdecznie witam.
Tak sobie myślę, że ruch to życie, chociaż na forum tylko wirtualne.
A z tą zacnością forumowego grona to lekka przesada. Czy tu wszyscy są uczciwi, szlachetni, godni szacunku i zaufania? Na pewno znajdą się ludziki pozytywnie zakręcone. Lubię wesołych ludzi. Omijam napuszonych frustratów przekonanych o własnej wielkości.
Wybrałaś intrygujący nick. Heppia to rzadki porost. Miałam problem z doborem powitalnej piosenki. :mysli1: Może Ty jesteś heppia od happy - szczęśliwy. :mysli: Piszesz, „życie jest takie piękne” więc dla Ciebie
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 20/9/2010, 10:26
Admin napisał:
Lubię wesołych ludzi. Omijam napuszonych frustratów przekonanych o własnej wielkości.
i ja też, dokładnie tak :)
Admin napisał:
Wybrałaś intrygujący nick. Heppia to rzadki porost. Miałam problem z doborem powitalnej piosenki. :mysli1: Może Ty jesteś heppia od happy - szczęśliwy. :mysli: Piszesz, „życie jest takie piękne” więc dla Ciebie
dziękuję :) hihi dobra jesteś, że przejrzałaś obydwa dna mojego nicku ;) tak naprawdę to chodziło głównie Heppia od happy, szczęśliwa :) ale wiedziałam też o poroście o tej nazwie, ciekawa byłam czy ktokolwiek może zauwazy to hehe :) a ad. zacności, no to proszę Cię bardzo! oczywiście, że zacne, w końcu to słowo o wielu różnych znaczeniach ;) pozdrawiam!
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 20/11/2010, 19:31
Witam jestem pies, hau, hau, wpadam zagrać w kulki, miłego wieczora wszystkim
Baba była i się zmyła :)
Temat: Re: Witam :) 21/11/2010, 23:27
Burek?
toc Walek cie szuka po calem internecie , a ty tu siedzi? Ksiedzowy komputer swienta rzecz , a tobie sie lizdow pisac zachciewa a kto bedzie gospodarki pilnowal?
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 22/11/2010, 17:12
Baba napisał:
Burek?
toc Walek cie szuka po calem internecie , a ty tu siedzi? Ksiedzowy komputer swienta rzecz , a tobie sie lizdow pisac zachciewa a kto bedzie gospodarki pilnowal?
Hauuuuuuuuu, tu mnie dopadła ta Baba , ksiendzowy komp całkiem całkiem. Dodrodziej mówiom, że to okienko na świat. Z tej mojej budy mało widać, a kciałoby się do elit, do wernisazów, do koctajlów, bankietów, do piknych suk we sobolach, hauuuuuuuuuuu.
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 22/11/2010, 22:31
pies napisał:
Witam jestem pies, hau, hau, wpadam zagrać w kulki, miłego wieczora wszystkim
Hau, hau! Witaj pies.
Szkoda, że wpadasz tylko na kulki
Cytat :
Z tej mojej budy mało widać, a kciałoby się do elit, do wernisazów, do koctajlów, bankietów, do piknych suk we sobolach, hauuuuuuuuuuu.
Młody pies, to jeszcze marzenia ma
Widzę, co Baba cie dopadła, no łona jest aligancka kobita, jak sie wystroi we sobole to jesce i na wernisaża z bankietem zaciongnie i we jakieś tango sie puścita
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia 16/6/2011, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Baba była i się zmyła :)
Temat: Re: Witam :) 23/11/2010, 03:02
Baba w sobolach to Pania bedzie , jako ta dziedziczka ,
a NIE SUKOM !!!!!!!!
wypraszam se
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 23/11/2010, 19:42
Ale cudne tango, jeszcze latam za własnym ogonem Nie nerwuj się Babo, ja o sukach tak tylko z sympatii
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 12/12/2010, 10:21
Witajcie Rozbitkowie i goście, zima przyszła, śniegu napadało, dla psa raj.
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 12/12/2010, 18:01
Cze-witam wszystkich :1: rozgladam sie po forum, wciagnela mnie gierka na portalu
bogatka1 pirat
Temat: Re: Witam :) 22/5/2011, 13:47
Witam wiosennie, przyszłam na gorącą czekoladę tylko na chwilę oddechu, aby nie wpaść w uzależnienie od czekolady i kompa
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Witam :) 23/5/2011, 17:23
Ależ ta ptaszyna na obrazku szybko fruwa.... Witaj równie wiosennie Bogatko... chociaż u mnie to już prawie lato...
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 16/6/2011, 20:15
starszypanie
witaj na forum
bogatka1 pirat
Temat: Re: Witam :) 15/9/2011, 19:33
Witam jeszcze letnio, pomimo, że kasztany już pordzewiały, czerwone korale jarzębiny uśmiechają się do każdej dziewczyny, a dla chłopaka dadzą buziaka. Ostatnio uczę się robić digitalscrapki, wykonanie wydaje się łatwe, ale te definicje, prawa aurorskie, wszystkiego trzeba przestrzegać - a ja raczej wolę luz -blues.. To teraz trochę pogram przed snem, na portalu Adminka ma fajną grę.