Taki jeden zostałeś powitany jak co najmniej udzielny kacyk zaprzyjaźnionej republiki bananowej Ale, dość powitalnych achów , pora wziąć się do roboty! Nooo Jakąś strawę uszykować dla wyspiarzy złaknionych kontaktu z kimś nowym
Może być nawet czarny humor
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 19/1/2010, 15:08
Oj zostałem powitany jak udzielny kacyk, od tego kacykowania mam zawroty głowy , coś mnie zamuliło, ale niech żywi nie traca nadziei. Dużo sobie obiecuję po pobycie na Wyspie, rekiny zostały w pokonanym polu, taki jeden służy teraz za awatar, porządek musi być, zna swoje miejsce w szeregu.
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 20/1/2010, 23:40
Miłe miejsce może zostanę na dłużej.
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 21/1/2010, 09:08
Ja też chcę zostać na dłużej i witam Renatę kolejnego rozbitka , coraz więcej rozbitków wyrzuca na brzeg morze, pewnie jedyny rekin jaki atakował jest na moim awatarze
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 27/1/2010, 16:52
Witam wszystkich.. Szamanka.. czy Ty nie jestes czasem Becia?
e-bajka rozbitek
Temat: Witam 12/3/2010, 18:12
Nowa jestem,poczytam troche. Nic ciekawego ze mnie,szaraczek,troche poobijany,moze zostane na dlużej.
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 12/3/2010, 18:25
e-bajko
Witam serdecznie w krainie wysp szczęśliwych
Odpoczniesz i zabierzesz się do pisania.
Kliknij portal* /otwórz w nowym oknie/
Na portalu, po lewej stronie są różne przydatne adresy stron, klik i jesteś.
Na jaką nutę zaśpiewasz? na smutno, czy na wesoło?
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 5/5/2010, 18:28
Zawsze tylko na wesoło
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 13/5/2010, 18:29
Witam wszystkich uczestników forum,idę się rozglądnąć,może kogo znajomego spotkam,cosi mi się widzi ,ze są tu znajomi.Bo skoro mi linka podesłali.....
Gość Gość
Temat: Re: Witam :) 13/5/2010, 21:11
Psiakrew ,cholera,jeszcze mnie nigdzie taką muzyczką nie witali No i gdzie ja mam cholewcia pisać????? Dopiero się rozglądłam a chyba na moją zgubę tu kulki zainstalowane.Ledwiem wlazła i gram.No to jak mam pisać????? A skąd wyśta wiedzieli że ja takie melodyjki lubię?? Moje niskie ukłony i podziękowania.
Admin admin
Temat: Re: Witam :) 21/5/2010, 11:44
belladonna58 napisał:
Psiakrew ,cholera,jeszcze mnie nigdzie taką muzyczką nie witali No i gdzie ja mam cholewcia pisać????? Dopiero się rozglądłam a chyba na moją zgubę tu kulki zainstalowane.Ledwiem wlazła i gram.No to jak mam pisać????? A skąd wyśta wiedzieli że ja takie melodyjki lubię??
Belladonno Melodyjka sama się skojarzyła z twoim nickiem
Kulki są po to, by je "pozwalczać". Jak czasem człeka najdzie smut, to sobie można popykać w kuleczki, czy takie tam inne. Nie zawsze ma się ochotę na pisanie. Ale od czasu do czasu trzeba dać jakiś znak i nasmarować słów kilka, choćby do kulkowych "pogromców" .
Zostawiam tę pioseneczkę na deszczowe dni.
Może jednak coś napiszesz
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Witam :) 21/5/2010, 18:22
Beladonno...przynajmniej się pochwal wynikami w tych pykankach, ja zawsze zapominam zrzuty zrobic... czasopochłaniacze, kurrrrczatko pierzaste...
Witam również baaaardzo serdecznie Jayin .... No ....jakby nie patrzeć nie pasuje na powitanie nic innego... jak to się stało?