|
| Witam :) | |
|
+20Mieczysław8 Konfliktowy stenia maluszkowa milka.S szach Kolczuga bis ewikomega aśka satii Perełka szokoladka Dorka mania-r50 misiek e-bajka bogatka1 Baba Admin Fionka 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Witam :) 26/9/2008, 15:38 | |
| Uchacha , Uchacha , carno d.....a u Stacha Oooooooooooooooooole!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladnie tutaj , podobo mie sie
I znajomi som tysz z naszy wsi
Witom starych znajomych :AMite , Lorcyka i Fionke, witom tysz nowyk znajomych bo mie sie widzi co sie poznakomimy i somsiadami dobrymi bedziemy
Walek jesce w stajni, wyrzuca gnoj.... Jak sie oporzondzi to przyndzie do szanownego towarzystwa tysz, nie wpusce go takiego brudnego , wstydu mie nie bedzie robil jelop
Lorcyku swinie WOm sie dobrze chbowajom? A Maryna i Motylek zdrowe? | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Witam :) 26/9/2008, 16:00 | |
| loranyściu...Baba się łobjawiła... zaś się zaraziłam...
witam serdecznie... :kwiat3: | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 26/9/2008, 18:40 | |
| Witam,jestem nowa,mam nadzieję na miłe spotkania :hello1: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 26/9/2008, 22:21 | |
| Witam wszystkich:) Ogromnie podoba mi się Wasze poczucie humoru. Mam nadzieje, ze się nim zarażę:) |
| Temat: Re: Witam :) 26/9/2008, 23:05 | |
| Do zarażenia kontakt bezpośredni niezbędny, jak przy dżumie, ale obcując z nami może własne zasoby odkryjesz, dam głowe , że je masz...witam na forum Delfinko !!! Nucia... radość dla oczu widzieć Ciebie tutaj :in love: jak jutro uda Ci się z domu wyrwać to to spotkanie nawet III a może i IV-go stopnia zrobimy... miłej zabawy!!!! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 27/9/2008, 00:33 | |
| |
| Temat: Re: Witam :) 27/9/2008, 00:40 | |
| Będę na wystawie od 10 mam nadzieję...i pobędę długo... :wstyd: no wiesz...fona ze sobą zabiorę... to tego...możesz mi przydzwonić jakby co.. :rybka: | |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Witam :) 27/9/2008, 12:57 | |
| A JAKBY SANOWNO pANI ZAGRALA NAM OD UCHA? TOBY MY MOZE PRZY SOBOCIE PO ROBOCIE JAKIEGO LOBERTASA WE STODOLE lORCYKOWEJ ZATANCYLI tyko Walek jelop zeby w chalupie zostal bo sie obmierzly staruch nie kciol umyc i smierdzi Lorcyku szlaucha ni mocie gdzie za stodolom, starazACKIEGO , coby Walka zmyc , abo w beckem jakom naloc wody i wcisnonc go tam? Na stare lata smierdziec mi tu bvedzie , jak wody pod dostATKIEM Myc sie nie bedzie - godo - niek sie brudne ludzie myjom , un cysty - godo - jes KOmore zem zawarla lod srodka , podzie spac do stajni | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 27/9/2008, 14:52 | |
| Wiem że powinnam na muzyce,ale twojej prośbie Babo nie mogę odmówic. http://pl.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 28/9/2008, 02:19 | |
| Przychodze do was na lecje,bedzie mi milo jesli na moje glupie pytania i sprawy zwizane z komputerem nie potraktujecie mnie z wyzszoscia wtajemniczonego w zawile kwestie. Umiem tylko nieudolnie poslugiwac sie kalwiatura,a chcialabym moc zamieszczac zdjecia,obrazki,to ja wczoraj pytalam o "gupotki",juz troche wiem,/nic nie wiem/ Mam szczera wole sie naumiec-pozdrawiam. |
| Temat: Re: Witam :) 28/9/2008, 02:44 | |
| Mamy szczerą wolę wprowadzić Cię w arkana urozmaicania postów.... nikt sie przemądrzały nie rodzi, mnie też to kiedyś ktos tłumaczył, potem macałam sama... różne rzeczy wymacałam i teraz wiem a wielu jeszcze nie zgłębiłam i nie wiem, też pytam... Normalka...pytaj ile wlezie, a my postaramy sie odpowiadać w miarę naszej wiedzy... Witam Cię serdecznie na forum...życzę udanego forowania i dobrej zabawy... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 5/10/2008, 17:43 | |
| Hejka !!!czy mogę w papciach wejść do kawiarenki . coś mi kawką zapachniało w to jesienne popołudnie :jesien1: Znalazlam Was na poczcie :czesc: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 5/10/2008, 22:09 | |
| Zapraszamy i kawkę świeżo parzoną podajemy |
| Temat: Re: Witam :) 5/10/2008, 23:15 | |
| Witamy serdecznie, zaciekawieni nader.... poczta do nas ślady zostawia?? fantastyczna poczta...:LOL1: tradycyjnie, po staropolsku.... | |
| Temat: Re: Witam :) 6/10/2008, 00:08 | |
| pikna muzycka a losobki jak s Felliniego. Walkowi sie tysz podobalo, un dziedzicowy syn to go psyrodni brat naucyl tango tancowac zeby siem potem z niego cale towarzystwo w salonie wysmiewalo . Jak byli przyjencia to Walka odziewali w kufajke i slomiany kapelusz i kazali z wybranom damulkom lo smichu tango tancyc . Walkowi nie przeskadzalo co siem z niego smiejom, paniusia za lodwagem dostawala jakis prezent , Walkowi dawano ;lobiat w kuchni a nawet ras Walek mowil , ze tako panienka se cekala na niego na rosstajach jak do domu wracol i se ji uzywol na kartoflisku . Tak jij siem spodobal Ale Walek moze klamie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 6/10/2008, 21:26 | |
| Następnym razem Babo jak Walek będzie takie zberezeństwa opowiadał,to mu musisz test miednicowy zastosować,u nas w mieście często taki stosujemy jak nasze chłopaki z delegacji wracają. |
| Temat: Re: Witam :) 6/10/2008, 21:48 | |
| Kurka...test miednicowy?? ja w tym mieście mieszkam a nie musiałam stosować, może zdradzisz na czym polega?? Mój tam nieraz z delegacji wraca, ale się aż tak nie spowiada... hm... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Witam :) 6/10/2008, 21:53 | |
| Tobie wytłumaczę jak się spotkamy :język2: |
| Temat: Re: Witam :) 6/10/2008, 22:00 | |
| Jutro wobec tego waruję w domu...muszę poznać te sposoby.... he he he... :) | |
| Temat: Re: Witam :) 7/10/2008, 00:50 | |
| a szanowna panienka to siem z baby casym nie nasmiewa? , ze to gupia bo Walkowi wierzy , abo testow nie robi miednicowych ..... To bylo przed tem jak za Walka zem poszla , jak un mlodziencem byl , co mie do tego ....
Testow ja nie stosujem we malzenstwie , jo sie nie pytom i nie sprawdzam , mietlem mam od sprawiedliwosci a i patelniem cienszkom . Niech no p[anienka zapyto Fijonki mze abo Lorcyka , co to moj somsiad byl i jes jako Walek na rentem poszed po tem jak zem mu sprawiedliwosc wymierzyla petylniom . Jak najpirw musialazem gosciow bez internet lostrzwegac co Walek w lep dostol i lezy w poprzek progu coby z lobrzydzenia nie zawrocili a kroka wielgiego zrobili i weszli do chaupy. I jak potem siem Walka polozylo jak komisja przychodzila i jak mu rentem dali. Miol szczenscie ze rentem dostal bo chlop jest lot robienia piniendzy lo rodziny i jakby ani do roboty ani do pieniedzy sie nie nadawal to by my go s krzesnym zaginionym zrobili i wdowom bym na wydaniu zostala ajsuci nie trzymalabym darmozjada we chalupie i zywila | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Witam :) | |
| |
| | | | Witam :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|