|
| Cenzura na forum | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 2/11/2012, 12:53 | |
| Do esbeków i innych "cichociemnych" Jakieś tam forum nie pasuje, to pisać na innym. można spróbować na tym forum pisać co leży na wątrobie tutaj sami odpowiadacie za to co piszecie. Zgadzam się z tym, że bzdurna cenzura wypacza obraz użytkowników. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 4/1/2013, 13:34 | |
| Smutno mi, awatarek miałam taki słitaśny /od ang. sweet - słodki/, że od patrzenia weń w jednym męskim osobniku jakaś chuć się obudziła; może tutaj se wstawię ten awatar, jakieś Gucie nalecą do wirtualnego miodu i powiększą nędzną liczebność humor-ole. Banowanie moich nicków powoduje powstanie kolejnego, zawsze piszę pod jednym, w przeciwieństwie do niektórych korzystających jednocześnie ze swoich wielu nicków. Dlaczego inni /aby komuś dokopać, np. mojej skromnej osobie/ tworzą sobie okazjonalnie nicki, mogą zmieniać aktualne nicki i nikt ich nie banuje. Przy okazji nickowych przeobrażeń, to na innym forum dla seniorów jest ktoś piszący jednocześnie pod kilkoma nickami - sam siebie cytuje, odpowiada. Jest takie dziwaczne miejsce w wolnym??? Internecie forumseniorum, gdzie admin i cenzorzy niczym bogowie poprawiają posty, profile użytkowników, usuwają blogi. Miałam w stopce link do humor-ole, został zablokowany! Wstawiłam w stopkę i na profil obrazek z adresem do portalu humor-ole - zostały wycięte!!! żeby przypadkiem senior nie zajrzał w inne miejsca. Dlaczego tak ostro traktuje się wzmianki o istnieniu zapyziałego, malutkiego humor-ole, chyba nie jest konkurencją dla takiego wielkiego "świętego", poważnego miejsca, jak wzmiankowane forum. Dziwi mnie, że nikomu nie przeszkadza manipulacja, jawne naciąganie rzeczywistości, nie licząc jakiegoś wyjątku li tylko potwierdzającego morale tej grupy. Dobrała się spec grupa, która za wszelką cenę stara się tworzyć wirtualny raj dla bezwolnych starszaków. Starość może nie jest komfortowa, ale przecież zdarza się, że nie wszyscy dziecinnieją. Spaliłabym się ze wstydu stając do konkurencji z takim sztucznym tworem, gdzie uczciwość, fair play wobec innych jest nieznanym pojęciem.
Dlaczego??? tamtejsi "eksperci" bezpodstawnie oczerniają humor-ole.Napisałam kilka słów o humor-ole w "Ciekawe miejsca w sieci" Chyba to nie było własciwe miejsce, bo przecież humor-ole nie jest zbyt ciekawym miejscem. Oto ekspertyza wystawiona przez "eksperta" o ksywie lumix
"Forum zainfekowane i można znaleźć wirusa - potwierdzam"post skopiowany w 4 kawałkach, klik w Enlarge this image - powiększ Odarto mnie z cudnej kolii, tajemniczości , zamiast wielkopańskiej Alice jestem biedna renia-60. :1303: Chyba mam doła - Cytat :
- "Czy pożądanie idzie w parze z miłością?"
Jaki fantastyczny wątek! Nie wiedziałam że istnieje. Na innych wątkach tylko piją kawki i jedzą przeróżne wspaniałe ciasta, a wklejone obrazki najwyższa artystyczna praca, ściągnięta z intertnetu. --- Troche sie zagalopowalas. Na naszym Forum Seniora znajdziesz wszystko: muzyke, sztuke, poezje, sprawozdania z ciekawych podzrozy.....nalezy poswiecic troche czasu na szukanie i znajdziesz wiele ciekawych "pozadan" niekoniecznie sciagnietych z internetu. Rusz glowa, w koncu na Forum to jest darmowe. Co do kawek, torcikow - tego typu watki sa potrzebne i nikt nie zmusza kogokolwiek aby w nich bral udzial.
Faktycznie na humor-ole brakuje ciekawych wątków, same dyrdymałki. Trzeba koniecznie otworzyć jakiś ciekawy wątek, niekoniecznie o pożądaniu, by humor-ole nie stało się pośmiewiskiem i synonimem nudy. Mam wrażenie, że większość osób na tym superforumseniorum marnuje swoje talenty! Są tacy dobrzy w przedstawianiu "pozytywów" swojego forum i jego użytkowników i nic materialnego z tych zachwytów nie mają!!!
UWAGA!!! W Internecie można zarobić parę groszy na pisaniu pozytywnych opinii!!! dla KANT sklepów na Allegrowięcej: KLIK TUTAJ* Seniorki i seniorzy mogą sobie uskładać na jakieś odlotowe luksusy, np.: posapujący zmysłowym głosem Clooney'a wibratorek, albo gumową kopię Angeliny, bądź innej, wydającą orgiastyczne ochy. Wspaniała sprawa dla tych, którzy nie mają żadnych oporów przy pisaniu nieprawdy. Pisanie na forum kolejnej pochwalnej laurki za przeklejki z netu nic nie daje, poza nabijaniem licznika postów! *) link nieczynny, trzeba całość opracować. Czas zajmuje wymiana meili z wieloma poszkodowanymi. Skrupulatnie trzeba opisać metody robienia ludzi w bambuko, Nazwa kantfirmy to KURTMEDIA, wcześniej KURTMOTO a w przygotowaniu KURTBOOK. Pikanterii sprawie dodaje fakt 88% pozytywów na Allegro, oraz zaliczenie do zaufanych firm!!! Na koniec coś zabawnego, takie prześmieszne qui pro quo powodują cenzorskie nożyce na jednym z for dla seniora. Teraz jak wejdzie jakiś nowy użytkownik i to zobaczy to ma niezły ubaw. Gdzie sa te inwektywy? w wierszu Mickiewicza? Opus Dei, 'supernumerariusz' to jakieś nowe wulgaryzmy? Może wśród tego osobliwego, "eksperckiego" grona znajdzie się ktoś, z rozumem większym od łebka szpilki, i wykasuje post nr 840! Po co wszyscy maja myśleć, że na starość logika szwankuje, każdy z Alzheimerem spaceruje. | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Cenzura na forum 4/1/2013, 17:53 | |
| Rany bosssskie... żeby to jeszcze Tuwima lżono, byłoby za co bo to złośliwa maupa była...nie ujmując nic Jego artyzmowi i poczuciu humoru... albo Hrabiego takiego...mściwego... ale Mickiewicz?? Po co Ty tam chodzisz ciekawa jestem... właściwie wiem...adrenalina... Jak kusiłaś tam avatarem to wklejaj, może do tego miodu się rzeczywiście zlecą... ale trutnie?? hmmm...no nie wiem, w razie czego Cię w klateczkę włożymy... dla ochrony...oczywistość... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 4/1/2013, 20:40 | |
| - Fionka napisał:
Po co Ty tam chodzisz ciekawa jestem... właściwie wiem...adrenalina...
Jak kusiłaś tam avatarem to wklejaj, może do tego miodu się rzeczywiście zlecą... ale trutnie?? hmmm...no nie wiem, w razie czego Cię w klateczkę włożymy... dla ochrony...oczywistość... A se chodzę, przeca nie mogie tu siedzieć od rana rana by pilnować tego majdana Powiadasz adrenalina, e tam, co najwyżej pusty śmiech mnie ogarnia. Jest tam jedna wielga pislila, jentelektualistka, prawie"święta" co seniorom smętne życie umila a za tego Dostojnego męża stanu ... wolnego pokrajać by się dała, ta jest ponad wszystko, ona se może przyszczypki osobiste czynić i włos jej z głowy nie spadnie, a mnie to jak co się wymsknie to od razu jest admin w akcji, kosmos albo ban "02-01-2013, 13:28 Alice Wiadomość została usunięta przez: admin Powód: brak związku z tematem, wycieczki osobiste lub odpowiedzi na nie, naruszenia regulaminu KSC". Nawet Pax vobiscum wycięła. Nic to, O'le! Te biedaki powinny się cieszyć, że tam wpadam od czasu do czasu, przynajmniej mają deko rozrywki, po przeca nic tak seniora nie podnieca jak na wątkach nowa heca A se chyba wkleję ten awatar, taki śliczny, nie może się zmarnować Trutnie do roboty zagonimy Dzięki, że chcesz za mnie życie poświęcić chociaż nie jestem Dostojnym mężem stanu... wolnego i czci moje bronić. Se dam rade. Acha, ty mnie lepiej nie zapraszaj do siebie, bo jak se tam wpadnę dostojnym wolnym krokiem to wszystko tobie poprzestawiam Ahoj! | |
| Temat: Re: Cenzura na forum 4/1/2013, 23:19 | |
| Nie przestawiaj bo i tak nie ogarniam tego chaosu ... Dostojnym mi klina zabiłaś ostatecznie... jak mi powiesz, że się udziela w KSC Mam nadzieję, że masz na myśli kogoś zupełnie innego ... małego takiego z byłym kotem czy cóś... może tej świętej zwyczajnie moher się na oczy zsunął?? a... nie polecę sprawdzać, bo mnie tamto miejsce zniechęca... Avatar bomba...niech lecą i bzyczą... | |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Cenzura na forum 5/1/2013, 01:09 | |
| Ja tez pochwalam avatar | |
| | | Konfliktowy big freszcz
| Temat: Re: Cenzura na forum 5/1/2013, 16:37 | |
| To są jeszcze takie fora gdzie tak ładują w bęben? Może jakie pijane były albo i co? U nas na wsi ludziska spokojne, chyba, że jakie wesele albo imieniny, zreszta mnie nie proszą, bo bym musiał całą gorzałę zarekwirować z długi. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 11/1/2013, 12:11 | |
| - Konfliktowy napisał:
- To są jeszcze takie fora gdzie tak ładują w bęben? Może jakie pijane były albo i co?
Chwaliłeś się, że lubisz kobitki po klimakterium, że jesteś/byłeś na kilku forach, więc można domniemywać, że znasz KSC, tam możesz przebierać, wybierać - wszystkie po klimie. Taki forumowy wyjadacz jak ty wyraźnie się tutaj nudzi, nie ma tutaj wianuszka nabzdyczonych damulek siedzących non stop na forumie przy kawuni i herbatuni i szczerzących szczeneczki do takiego netowego lowelasa. Nie licz, że te cudne kobietonki za tobą tutaj przybędą. One się mnie boją jak diabeł święconej wody. Może i zaglądają tutaj ukradkiem. A ty przypadkiem nie jesteś jakiś zamaskowany konfident? Hę? Właśnie tamtejsza adminka usunęła mój post, ten skopiowany wyżej, przecież musi dbać o swoje owieczki, z racji wieku nie rozmnażają się. Coś jej kiepsko idzie z forumowym skryptem. Zdaje sie, że ponad rok temu obiecała jakieś zmiany. Zamiast śledzić moje wpisy lepiej niech się weźmie do roboty. No, ale oprócz chęci trzeba trochę się rozeznać w całej 'maszynerii'. - Konfliktowy napisał:
- U nas na wsi ludziska spokojne, chyba, że jakie wesele albo imieniny, zreszta mnie nie proszą, bo bym musiał całą gorzałę zarekwirować z długi.
Ty na tej swojej "wsi" pewnie za lichwiarza robisz. Taki wiejski Provident. Odnośnie cenzury w ksc; niepojęta jest dla mnie bzdurna cenzura wycinająca posty rzekomo niezgodne z regulaminem wymyślonym przez jakąś 40 letnia babę, której się coś tam wydaje, a cała reszta godzi się na to! Czyżby sami krętacze? tam się spotykali i wzajemnie popierali. A tak wewogule i weszczegule, na humor-ole som zwyczajne ludzie pozytywnie nastawione do całego świata; na ten przykład: szczególnie Baba, co to świat do góry nogami ogląda, zaś na Fionkę spływa cała świętość ze jej okolicy. Jedynym wyjątkiem jest paskudna adminka; kobita po uszy zarobiona, bachorów kupa, chłop niezguła, to jej czasem nerwy puszczajom i morskie fale zalewajom. Jestem pod wrażeniem lektury "Duch w sieci". Historia komputerowego hakera Kevina Mitnicka. - K. Mitnick napisał:
- ...moją motywacją była zawsze chęć zdobywania wiedzy,
a nie zysku lub szkodzenia. Dodam, że wiedza umiejętnie wykorzystana daje wymierne zyski, a cenzura napędzana jest strachem przed odkryciem prawdziwych intencji cenzora. Niektórym osobnikom pozwala na zaspokojenie pragnienia bycia bogiem. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 13/1/2013, 13:28 | |
| | |
| Temat: Re: Cenzura na forum 13/1/2013, 13:55 | |
| | |
| | | rafff Gość
| Temat: Re: Cenzura na forum 13/2/2013, 22:49 | |
| Stasienko to wielka szycha na seniorku,,,moderator |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 27/2/2013, 21:08 | |
| Wędrowałam w poszukiwaniu wiosny i dla poprawy nastroju wpadłam na chwilę do raju bezkonfliktowego /a trafiłam na posty Konfliktowego. Wielki Jaro co i raz wkleja, jak własne, teksty z Internetu /nie on jeden taki specjalista-kopista/. Chwali się, że od dawna czas w necie spędza na różnych forach, ogólnie jest rekin biznesu; wielka osobow ość. Takie tam różnoty-głupoty wypisuje w różnych miejscach /często-gęsto bez nicka/ podniecony tym, że czyta go setki osób. Dobrym przykładem setek czytających jest ilość odwiedzin w temacie: Kurs Komputerowy Dla Seniorów, aż 53 setki znaczy dokładnie 53 osoby odwiedziły ten temat. Wiedza w tym zakresie wzięciem się nie cieszy. Macierzyste forum Konfiktowego trzyma fason. Główna szefowa forum dba o umysłowy komfort starszaków. Jakakolwiek odrobina wiedzy, choćby o tym, jak skopiowiać tekst z internetowej strony i wkleić do posta, to zbędne obciążenie umysłu starszaków. Zabrakło w regulaminie powodu na usunięcie instruktażowego posta więc po prostu sobie znikł bez słowa wyjaśnienia. Byłaby to bardzo zabawna sprawa, bo rzeczywiście brak związku z tematem i te sławetne "wycieczki" sobiste ale co z postem-instrukcją? kopiuj/wklej Zakłamanie i hipokryzja admina jest mało zabawna. Żenujące zachowanie | |
| Temat: Re: Cenzura na forum 27/2/2013, 21:25 | |
| No i po co robicie wycieczki osobiste?? jedna grupowa byłaby lepsza... ja mam wrażenie, że tutaj nie chodzi o umiejętność kopiowania, tylko o niestosowanie się do zasad netykiety... całego internetu nie zbawisz... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 27/2/2013, 22:07 | |
| - Fionka napisał:
- No i po co robicie wycieczki osobiste??
Wielka mi osobista wycieczka, że wielki napisałam, nawet w czudzysłów nie ujęłam. Zresztą moich postów szanowna admin nawet nie zaliczyła do osobistych wycieczek. - Cytat :
- jedna grupowa byłaby lepsza...
Oczywista oczywistość, druhno - Cytat :
- ja mam wrażenie, że tutaj nie chodzi o umiejętność kopiowania, tylko o niestosowanie się do zasad netykiety...
W tym kontekście odpuściłam pisanie o netykiecie, bo przecież to oczywiste jest. Nie jest niczym złym podpieranie się tekstami z netu, ale chyba dorośli ludzie wiedzą tym; oraz o tym, że cudze to nie własne. Pewnie nigdy w harcerstwie nie byli, przestrzegania ogólnie przyjętych zasad się nie nauczyli. - Cytat :
- całego internetu nie zbawisz...
W nosie mam zbawianie internetu, ale irytujące są zachowania niektórych ludzi. | |
| | | proch Gość
| | | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 19/5/2013, 20:27 | |
| | |
| | | mm1 Gość
| Temat: Re: Cenzura na forum 19/5/2013, 21:47 | |
| "Nosz qurna hameryke" odkryła Dzięki ,ale to nie to co zdjęcia robione sercem z myślą o koleżanakach i kolegach ,ale co Ty o tym możesz wiedzieć? Mimo wszystko miłego wieczoru zyczę. __________________ To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości B. Rusell "Jeśli chcesz osiągnąć to, czego nigdy nie miałeś, musisz robić to, czego nigdy nie robiłeś." xx Renia odpuść z zazdrosci oplują wyzwią |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Cenzura na forum 21/5/2013, 20:25 | |
| - mm1 napisał:
- "Nosz qurna hameryke" odkryła
Dzięki ,ale to nie to co zdjęcia robione sercem z myślą o koleżanakach i kolegach ,ale co Ty o tym możesz wiedzieć? Mimo wszystko miłego wieczoru zyczę. __________________ To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości B. Rusell "Jeśli chcesz osiągnąć to, czego nigdy nie miałeś, musisz robić to, czego nigdy nie robiłeś."
xx
Renia odpuść z zazdrosci oplują wyzwią mm1 wesoło jest na tym forumseniorum zacytowany przez ciebie post Anielicy wyparował, znikł mój post jak wędrować po swiecie z Google a kolejny usunięty: bo rzeczywiście po generalnym "sprzątaniu" piszę jakieś bzdury woderwaniu od tematu a przecież mój post /zrzut niżej/ jest odpowiedzią na post Anielicy i autorki słitaśnego wąteczku fotkowego - Andaluzja na netowych fotkach wędrówki po świecie z Google - KLIK TUTAJ______________ powiększenie, klik LPM w tekst: Enlarge this imagepełny obrazek, klik LPM w tekst: Click to see fullsizeklik LPM w obrazek wyswietli obrazek w pełnym rozmiarze oraz link - adres i kody na forum | |
| | | kaem Gość
| Temat: Re: Cenzura na forum 22/5/2013, 13:06 | |
| jeszcze jeden masz wyrzucony pewnie za linke na Yutuba https://www.youtube.com/watch?v=H2ON5xY3Mx4
xxx 19-05-2013, 19:53 renia-60 Wiadomość została usunięta przez: admin Powód: naruszenie regulaminu KSC
|
| | | oooooo Gość
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Cenzura na forum | |
| |
| | | | Cenzura na forum | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|