|
| Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
+8ulena mania-r50 aśka Baba e-bajka Fionka bogatka1 Admin 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
sebas Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/3/2013, 14:47 | |
| do Sk. jestes jak wrzod na doopie ja zagladam spinkalaj stary dziadu |
| | | pajac Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/3/2013, 16:59 | |
| |
| | | donka Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/3/2013, 17:54 | |
| |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/3/2013, 18:34 | |
| - sk.pajac napisał:
- Na wszystko się zgadam ale nie jestem ani bigotem ani dewotem . Chodzę raz w tygodniu do kościoła i dbam o czystość rasy i wiary. Napisałem sk.rwiel bo celowo słowo z błędem nie jest wulgaryzmem. Dla ciebie te plusiki może mają jakąś cenę dla mnie nie. Te same likaony które tobie dupsko objadły próbują i moje ale jest żylaste a likaony są bez zębów mają kalpy wymienne. Nie wiem czemu próbujesz mi fisiować kota w rajtuzach, ale to lepsze niż twoje wsparcie, lubię być sam i mieć za plecami ścianę. Poza tym nie próbuj porównywać twojego grajdołka z KSC bo tamto żyje a twoje jest"umarte". Ja na celebrytę forumowego nie zabiegam, bo dziś jestem tu, a jutro gdzie indziej tak jak do tej pory jestem z nikąd. Jak będę chciał bana to świadomie o to będę zabiegał, na razie to robię taniec na linie ale z asekuracją.
Konfliktowy Jarosławie II-giPrzeczytaj mój poprzedni post jeszcze raz, ze zrozumieniem. Jeśli nie pojąłeś o co mi chodzi, to odjazd na swoje "żywe" forum z prostackim fasonem. Wolę "umarty" grajdołek niż stado prostaków z chamstwem ukrytym pod stertą kwiatków i serduszek, też masz spory ładunek prostactwa nie do strawienia. Twoja wrażliwość emocjonalna jest na poziomie obscenicznej fizjologii płciowej + Słownik polskich przekleństw i wulgaryzmów. Może lepiej chodź do kościoła 5 razy dziennie, duchowo się wzbogacisz i pewnie w raju dostaniesz lepsze miejsce. Od tego siedzenia przy kompie pewnie masz na tyłku odciski wielkości patelni i zamiast na kościelną tacę, wydajesz majątek na plastry na odciski w rozmiarze XXL; a przecież nie stać cię na taką rozrzutność; nie jesteś mężem J. Liszowskiej, gdybyś miał tyle kasy co Ola Serneke to pewnie kupiłbyś sobie jakiegoś boga na własność i harem hurys po 80-siątce. znikąd też celowo? z błędem | |
| | | egd42 Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/3/2013, 21:32 | |
| |
| | | szantrap Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 23/3/2013, 10:18 | |
| Walisz na oślep i zachowujesz się ja suka której potopili szczeniaki. Ja Ci ich nie potopiłem to czemu się czepiasz mnie na forum. Jest pewna kolejność najpierw wkłada się bieliznę a potem futro z mysich jąderek, Ty robisz na odwrót, to Twoja sprawa. Ja Cię pierwszy nie zaczepiam ale nie pozwolę aby jakaś Fizia Kartoflanka (dla szacunku z dużej litery) mi bez pozwolenia robiła backstage. Ja mogę rozmawiać z każdym niezależnie od wieku wykształcenia poglądów politycznych czy orientacji seksualnych ale z Tobą to nie wykonalne bo zależnie czy wciągniesz kreskę czy nie albo masz fakson, taki masz nastój. I nie uważaj się za taką fafarafę uważająca się za nie wiadomo kogo...... i recenzującą czyjeś życie czy postępowanie. Ja nie jestem jakimś dreszczem do obróbki. Nie oczekuje, że kiedykolwiek jeszcze będziemy rozmawiać po ludzku, bo za daleko już zaszliśmy ale możemy się nie zauważać, ale to zależy od Ciebie. Największym problemem jest to ze mamy podobne charaktery.
|
| | | kicia Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 23/3/2013, 14:26 | |
| Konfliktowy Jaro II vel Szantrap zawsze ma dużo do powiedzenie, a jaki mądry on jezd Czyżby KSC za ciasne dla spuchniętego wodogłowia, wróć mózgowia. Babuszki nie utuliły do snu? Ciekawy człowieczek, zawsze to coś do pośmiania na deser po postnym obiadku, a jak tam wycieraczka pod zakrystią, widać, że śnieg podwórko zasypał i nie da się klęczeć pod własną figurką. Trzeba nie mieć dobrze w głowie, ale ten typ tak ma. |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 24/3/2013, 09:32 | |
| - szantrap napisał:
- Walisz na oślep i zachowujesz się ja suka której potopili szczeniaki. Ja Ci ich nie potopiłem to czemu się czepiasz mnie na forum. Jest pewna kolejność najpierw wkłada się bieliznę a potem futro z mysich jąderek, Ty robisz na odwrót, to Twoja sprawa. Ja Cię pierwszy nie zaczepiam ale nie pozwolę aby jakaś Fizia Kartoflanka (dla szacunku z dużej litery) mi bez pozwolenia robiła backstage. Ja mogę rozmawiać z każdym niezależnie od wieku wykształcenia poglądów politycznych czy orientacji seksualnych ale z Tobą to nie wykonalne bo zależnie czy wciągniesz kreskę czy nie albo masz fakson, taki masz nastój. I nie uważaj się za taką fafarafę uważająca się za nie wiadomo kogo...... i recenzującą czyjeś życie czy postępowanie. Ja nie jestem jakimś dreszczem do obróbki. Nie oczekuje, że kiedykolwiek jeszcze będziemy rozmawiać po ludzku, bo za daleko już zaszliśmy ale możemy się nie zauważać, ale to zależy od Ciebie. Największym problemem jest to ze mamy podobne charaktery.
Jaro II-gichłopie, masz jakieś odchyły, daj spokój z tymi jąderkami, sukami, bo to mało zabawne. Jesteś jakiś zakręcony na punkcie własnej osoby. Czytaj ze zrozumieniem co jest napisane. Masz nawyki do obrabiania tyłka za kulisami /czyt. priv, PW/ wyniesione z forum KSC, ale na tym "umartym" forum tak se ne da pane Jaro. Kolejny raz używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz: backstage - za kulisami, co to jest fakson, synek faksu??? Fafarafa przeurocza w połączeniu z dreszczem? do obróbki PRZECUDNA! No, fafarafy ino szczekajom, a Jarki się wysławiają. Łomatkoicórko, podobne charaktery??? NIGDY w życiu! Gdyby, niedajbuk! tak było, to siedziałabym w klubiku, obrabiała innym dupencje na priv i czuła się taka szczęśliwa, że jakieś portki zwróciły uwagę na urocze foto w "awatorze" i wklejki na profilu. Zabawne są te awatarki z fotkami, jak na portalu randkowym, "celebrycki" lansik. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 24/3/2013, 09:37 | |
| - kicia napisał:
- Konfliktowy Jaro II vel Szantrap zawsze ma dużo do powiedzenie, a jaki mądry on jezd
Czyżby KSC za ciasne dla spuchniętego wodogłowia, wróć mózgowia. Babuszki nie utuliły do snu? Ciekawy człowieczek, zawsze to coś do pośmiania na deser po postnym obiadku, a jak tam wycieraczka pod zakrystią, widać, że śnieg podwórko zasypał i nie da się klęczeć pod własną figurką. Trzeba nie mieć dobrze w głowie, ale ten typ tak ma. Kiciadaj spokój temu misiu; ale masz chyba rację; zamiast backstage, można on stage, w blasku jupiterów. On jezd debest ze wszystkich Jarosławów, bo w głowie ma totalne bezhołowie. Jaro jest rozpoznawalnym, wirtualnym "celebrytą", gdzie się nie pojawi, zaczyna od autoreklamy: wirtualny wyjadacz obecny na wielu forach, znawca organów płciowych i "dziewcynek" w kwiecie wieku, które na jego widok sikają... w pampersy a szczeneczki wpadają w rytmiczne dreszcze. | |
| | | marzenie Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 24/3/2013, 10:20 | |
| |
| | | jest Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 25/3/2013, 07:49 | |
| jest -11 |
| | | pepi Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 28/3/2013, 12:13 | |
| |
| | | 3kreski Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 13:18 | |
| pogoda |
| | | sypie Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 13:20 | |
| sypie śnieg |
| | | motylek Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 13:32 | |
| W Lublinie też sypie jajka na choinke powiesze |
| | | pikotek Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 15:32 | |
| |
| | | pikotek Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 15:33 | |
| |
| | | trollo Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/3/2013, 18:36 | |
| |
| | | zajac Gość
| | | | zajec Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 30/3/2013, 11:47 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) | |
| |
| | | | Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|