|
| Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
+8ulena mania-r50 aśka Baba e-bajka Fionka bogatka1 Admin 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 3/2/2013, 10:09 | |
| - CTKBO napisał:
- Ja bym tam wolał admine w toplesie niż żubra, bo żubra się wypije i co a tak by wspomnienie zostało
. | |
| | | capppppp Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 6/2/2013, 15:12 | |
| |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 7/2/2013, 10:38 | |
| Dzień dobry czwartkowo - pączkowo Amatorką pączków nie jestem, ale skusiłam się na tego prostokątnego! Ciasto jak ciasto, ale w połączeniu z różaną marmoladą i pomarańczową skórką nawet, nawet. Chyba zjem jeszcze tego okrągłego z lukrem i kremem budyniowo-adwokatowym. | |
| | | alboja Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/2/2013, 15:12 | |
| |
| | | ziobro Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/2/2013, 20:37 | |
| |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 22/2/2013, 21:41 | |
| Od wiedzy nam rosną, pączki idą w tzytzki... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 23/2/2013, 10:52 | |
| | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 25/2/2013, 15:26 | |
| Ja bym się wstrzymała z oceną do czasu aż pokaże... może być w stringach... | |
| | | stenia rozbitek
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 3/3/2013, 18:19 | |
| Dzień dobry pozdrawiam wszystkich dalej pilnuje Bartusia. Dobrze że jest troszku cieplej | |
| | | stenia rozbitek
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 3/3/2013, 18:24 | |
| | |
| | | robak Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 8/3/2013, 13:42 | |
| |
| | | robak Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 8/3/2013, 13:44 | |
| |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 9/3/2013, 13:58 | |
| | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 11/3/2013, 10:49 | |
| | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 11/3/2013, 18:07 | |
| Fakt... Żona do męża: - Zobacz ja musze prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się jak kopciuszek. Mąż na to: - A nie mowiłem, że ze mną będzie ci jak w bajce? | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 12/3/2013, 00:48 | |
| | |
| | | jaro II Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 20/3/2013, 12:55 | |
| Reniu-60, Malagenio drugie voto Alice, trzecie voto Matta podobnie jak czwarte voto Czarny Bez też ci coś niedługo obetną. Nie myśl, że jak mi dokopiesz to ci odpuszczą grzechy, tam nie ma litości przebaczenia i zapomnienia. Mnie wystarczyło dwa lata by się o tym dowiedzieć. |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 21/3/2013, 17:20 | |
| - jaro II napisał:
- Reniu-60, Malagenio drugie voto Alice, trzecie voto Matta podobnie jak czwarte voto Czarny Bez też ci coś niedługo obetną. Nie myśl, że jak mi dokopiesz to ci odpuszczą grzechy, tam nie ma litości przebaczenia i zapomnienia. Mnie wystarczyło dwa lata by się o tym dowiedzieć.
Konfliktowy Jarosławie II-giprzypominam, koniecznie przeczytajna tym forum, m.in., 3. Niedopuszczalne są treści naruszające normy współżycia, wulgarne, obsceniczne, pedofilskie.Wstawiłeś wulgarny nick Skó..l /z błędem ortograficznym / pewnie na codzień w domu używasz takich słów, nie moja sprawa; ale forum jest miejscem publicznym! za wulgaryzmy w miejscu publicznym grozi kara: - Kodeks wykroczeń napisał:
- Rozdział 16. Wykroczenia przeciwko obyczajności publicznej
Art. 141 Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany. Możesz wzbogacić swoje słownictwo, kup "Słownik polskich przekleństw i wulgaryzmów': KLIK TUTAJ - Konfliktowy=Jarosław II napisał:
- Reniu-60, Malagenio drugie voto Alice, trzecie voto Matta podobnie jak czwarte voto Czarny Bez też ci coś niedługo obetną. Nie myśl, że jak mi dokopiesz to ci odpuszczą grzechy, tam nie ma litości przebaczenia i zapomnienia. Mnie wystarczyło dwa lata by się o tym dowiedzieć.
No i co z tego wynika? mogę pisać kiedy mi przyjdzie ochota, więc o mnie się nie martw. Bany za takie "przewiny' jak moje to nie plama na honorze, raczej plusik. Biedny, pokrzywdzony Jaruś żeby zostać "gwiazdą" forumseniorum gotów duszę zaprzedać, wszystkie moje nicki wyśledzi, a przecież ja ich nie ukrywam, wprost napisałam, że kolejny ban zaowocuje nowym nickiem. Chłopie, dręczy cię zazdrość, że jakaś Fizia Kartoflanka /dzięki za tę uroczą ksywkę, ja jestem taka zwyczajna kartoflanka/ ma w nosie bany szanownej adminki KSC. Mnie wystarczyła godzina by zorientować się kim jest adminka i "zasłużeni" Jesteś śmieszny dewot; specjalista od obscenicznych skojarzeń, wulgarnych określeń i niesmacznych żartów. Twój "fason" idealnie pasuje do forum, które "trzyma fason". Hipokryzja twojego matecznego forum jest nie do oszacowania!!!Takie pisanie jest w zgodzie z regulaminem KSC post: 15418 posty: 15422, 15427 Nikt nie odważył się na napisanie wprost, chociażby o "wycieczkach osobistych", nikt nie kliknął w słynny ale za to jakie oburzenie: - Cytat :
- Pytanie do amin dlaczego posty rena60 nie usuwa w których widać jak obraża forum i osoby na wątkach.
post: 15499 tak wygląda morale forum z "fasonem". Można przytoczyć inne, podobne przykłady, ale po co? skoro tam panuje swoista "demokracja regulaminowa" odpowiednia do poziomu użytkowników. | |
| | | sk.pajac Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 21/3/2013, 19:17 | |
| Na wszystko się zgadam ale nie jestem ani bigotem ani dewotem . Chodzę raz w tygodniu do kościoła i dbam o czystość rasy i wiary. Napisałem sk.rwiel bo celowo słowo z błędem nie jest wulgaryzmem. Dla ciebie te plusiki może mają jakąś cenę dla mnie nie. Te same likaony które tobie dupsko objadły próbują i moje ale jest żylaste a likaony są bez zębów mają kalpy wymienne. Nie wiem czemu próbujesz mi fisiować kota w rajtuzach, ale to lepsze niż twoje wsparcie, lubię być sam i mieć za plecami ścianę. Poza tym nie próbuj porównywać twojego grajdołka z KSC bo tamto żyje a twoje jest"umarte". Ja na celebrytę forumowego nie zabiegam, bo dziś jestem tu, a jutro gdzie indziej tak jak do tej pory jestem z nikąd. Jak będę chciał bana to świadomie o to będę zabiegał, na razie to robię taniec na linie ale z asekuracją. |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 21/3/2013, 22:56 | |
| Przyszłam dzień dobry napisać, ale skoro już ciemno to może przyjdę jutro... to gryzienie po zadkach jest takie modne...no, no... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) | |
| |
| | | | Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|