|
| Starość to gówniana sprawa | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 18/4/2013, 22:35 | |
| No właśnie... bo nie wiem czy mogę się tu wypowiadać w ogóle... ustalcie coś... | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 20/4/2013, 19:00 | |
| | |
| | | Admin admin
| | | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 22/4/2013, 20:52 | |
| Jak dobrze być zasuszone staruszką, a co, nie wolno? | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 22/4/2013, 21:36 | |
| O nie!!!...gdzie mój post?? znikaczuuuu zrobił?? Pisałam przed Kicią, że przecież wiem... o tym pisaniu i o tym, że się nawadniam, żeby się nie zasuszyć i nawet glinki kaolinowej używam, ale zupełnie naturalnie, a nie w słoiczkach sklepowych... i nawet się odgrażałam, że zdjęć poszukam na tę okoliczność... i chyba wiem co się stało...kliknęłam podgląd i wtedy się wtyczki jawy wyłączyły...i post nie przeszedł... Kicia...zasuszoną wolno oczywiście, ale niezbyt dobrze być, pokruszysz się, nawadniaj się jak ja ... już Ci glinki nie polecam, bo nie każdy lubi się w błocie grzebać... | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 24/4/2013, 11:27 | |
| Możesz mi wierzyć, że się intensywnie nawadniam. | |
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 25/4/2013, 14:17 | |
| deszczówką!!! no dobrze, wewnętrznie też może być... a tu dowód, że używam glinki kaolinowej, chociaż jest to korzyść dodatkowa... | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 25/4/2013, 14:53 | |
| Glinka kaolinowa ze zdjęcia jakoś taka kredowato brudna, ale jak mówisz, że dobra to cza spróbować. A może jakieś SPA z masażykiem kamieniami, albo czekolada na całe ciało, myślę i myślę, długi weekend przed nami, cos sobie zafunduję. PS Jestem staruszką bez oznak | |
| | | zdecydow Gość
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 28/5/2013, 17:14 | |
| Zdecydowanie zgadzam,że starość jest gówniana.Wegetacja za marną emryturke i udawanie że jeszcze coś można. |
| | | enddo Gość
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 15/10/2013, 12:28 | |
| |
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 6/11/2013, 15:58 | |
| | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 24/11/2013, 19:13 | |
| Siwy włos na głowie i nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj (Kabaret Starszych Panów). Malkontenci do łóżek, papiloty na wyleniałe włosy i gnicie przed telewizorem. Zainteresowani życiem do działania. Można bardzo aktywnie spędzać ostatnie lata życia, ale każdy ma taką starość na jaką zasługuje i na jaką ciężko całe życie pracował. Gówniane życie, gówniana starość, a niby czemu miałaby być inna? Moja jest sympatyczna. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 25/11/2013, 11:33 | |
| - Kicia napisał:
- Malkontenci do łóżek, papiloty na wyleniałe włosy i gnicie przed telewizorem. Zainteresowani życiem do działania. Można bardzo aktywnie spędzać ostatnie lata życia, ale każdy ma taką starość na jaką zasługuje i na jaką ciężko całe życie pracował. Gówniane życie, gówniana starość, a niby czemu miałaby być inna? Moja jest sympatyczna.
Zapomniałaś o komputerze, lekarzach, kościele. też nie narzekam A tak ogólnie, to zima za rogiem bo forumowe Kicie ciepłego domu szukają | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 28/11/2013, 20:45 | |
| Rozumiem, że nie powinny. Ok. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 29/11/2013, 11:16 | |
| - Kicia napisał:
- Rozumiem, że nie powinny. Ok.
KiciaNooo, weź przestań się tak nadymać, trochę luzu, humor Ole! bo nie uwierzę, że twoja starość jest sympatyczna Zapewne pochodzisz z szarej, smutnej krainy, gdzie wszyscy dostojni w swej starości Ludzie radośni lubią k o l o r o w y świat bez względu na ilość lat tutaj jest Archipelag Szczęśliwych Ludzi, kolorowy i radosny świat - może i ty jakąś wysepkę zasiedlisz? Nie bądź sknera, daj grosik za uśmiech | |
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 30/11/2013, 00:27 | |
| oj, tam...Kicia...nie złość się, wprawdzie Kicie to indywidualistki, ale co by to było za forum bez głaskania i mruczenia... zwłaszcza zimą ... przy kominku... o właśnie! przychylam się do wniosku Adminki o zrobienie kominka dla Kici na jednej z wysp... | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 30/11/2013, 17:10 | |
| A ciepły koszyczek z wełnianym kocykiem będzie? | |
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 1/12/2013, 19:50 | |
| I z kłębkami włóczek do ganiania za nimi... Wczoraj moja Sarabi wywlekła mi do kotłowni motek sznurka bransoletkowego... niestety nie miałam ze sobą aparatu... ale doprawdy...taka poważna kotka i takie zabawy...wstyd normalnie... i ja do niej mówiłam, a ona się nadal bawiła...aż się pies zdziwił... Koszyczek dla Kici... Adminka może dołoży jakiegoś animowanego kociaka... ? | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa 3/12/2013, 13:02 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Starość to gówniana sprawa | |
| |
| | | | Starość to gówniana sprawa | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|