Ja już siły nie mam do tego foruma...gdzie do licha wyłącza sie ten koncert jesienny na 2 świerszcze... :wkurzona:i włącza się toto za każdym odświeżeniem strony... nie da się muzyki słuchać... takie słodkie emo na ten przykład...
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 18/9/2013, 21:36
Fionka napisał:
Ja już siły nie mam do tego foruma...gdzie do licha wyłącza sie ten koncert jesienny na 2 świerszcze.. :wkurzona:i włącza się toto za każdym odświeżeniem strony... nie da się muzyki słuchać... takie słodkie emo na ten przykład...
Wiedziałam że się w.....sz wkurzysz na maksa
Ten lamb ercik taki słoddziutki używasz do herbaty zamiast cukru
hej, hej
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Melodia dnia 19/9/2013, 00:43
No...się musiałam na maksa wkurzyć ( swoją drogą który to Max?) żeby Adminka z krzaczorów wylazła i objawiła się na forum... nie ma tego złego jednym słowem...
Herbaty nie pijam, Szwagier mówi, że od herbaty to się łupieżu na plecach dostaje...nie śmiem ryzykować... a kawę nie aż taką słodką pijam... chociaż jakby się ten słodzik postarzał o jakieś 30 lat to można by oko zawiesić na dłużej...
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 19/9/2013, 16:53
Fionka napisał:
No...się musiałam na maksa wkurzyć ( swoją drogą który to Max?)
tak jeden Max Maksymalny
Cytat :
żeby Adminka z krzaczorów wylazła i objawiła się na forum... nie ma tego złego jednym słowem...
Krzaczory odstawione, teraz jestem naczelna Lady Mop
Cytat :
Herbaty nie pijam, Szwagier mówi, że od herbaty to się łupieżu na plecach dostaje...nie śmiem ryzykować... a kawę nie aż taką słodką pijam...
Łupież na plecach, hmm... mnie robi się na piętach, czy to możliwe, że od herbaty? Byłam w twojej Cafe i... gdzie ta kawa?
Cytat :
chociaż jakby się ten słodzik postarzał o jakieś 30 lat to można by oko zawiesić na dłużej...
jak mu dojdzie 30 lat to będzie tak podśpiewywał
Temat: Re: Melodia dnia 19/9/2013, 20:47
Admin napisał:
Łupież na plecach, hmm... mnie robi się na piętach, czy to możliwe, że od herbaty?
zależy od zarostu w danym miejscu... musisz sprawdzić...
doooobra przesadziłam z tymi latamy u słodzika... może tylko niech się postarzy o połowę tej 30-tki... jakie ja mam jednak dobre serdce...
No i przez Fo-U mnie szanty znów napadłszy...
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 22/9/2013, 10:11
Fionka napisał:
jakie ja mam jednak dobre serdce...
ty masz serce? hmm... no... chyba jednak masz
Fionka napisał:
No i przez Fo-U
Fo-U? what it means? - for you?
a ja tak sobie zagram, bo jesień, buraki trza wykopać
z dedykacją dla takiego jednego -----ego
Temat: Re: Melodia dnia 23/9/2013, 01:50
Hehe...Nosowska jest cudna !!! Buraki oraz niektóre szkodniki...
Fo-U znaczy tyle co "Forum Urbanum" czyli forum tygodnika NIE...
a muzycznie
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 23/9/2013, 14:59
Zobacz co wujcio Google znalazł po wstawieniu tej twojej szczypawki? /opcja: szukaj obrazem/
Fionka czy ty wyprowadziłaś się do innej strefy czasowej? 1:50 to środek nocy czego ty słuchasz? od Lalki podebrałaś? no to jeszcze ten śłitaśny nastolat do kompletu
You change the direction, better shanties I also like the shanties
a także
bo mnie podoba się bardzo różna muzyka
Temat: Re: Melodia dnia 23/9/2013, 15:22
Mnie też się podobają różności i stąd One Direction... przez całe wakacje przy pracy słuchałam radia Zet... między innymi tego kawałka...myślę, że to będzie zespół jednego przeboju jakich wiele, bo słuchałam też innych ich utworów i żaden do mnie nie przemówił... Natomiast ten pretendował do przeboju lata 2013, podobnie jak wklejony przez Ciebie utwór Impossible ale w wykonaniu Arthura James'a czy Let Her Go Passenger, którego bym pewnie uchem nie tknęła oglądając...samo słuchanie - raj dla uszu... Avicii dla oczu i tak to się wszystko miesza... Natomiast tej Pani będę sekundować i śledzić Jej karierę... zachwycający głos....
Temat: Re: Melodia dnia 24/9/2013, 22:14
A... tem szkodnik na fotce to turkuć podjadek
z cyklu: pretendenci do tytułu przeboju lata 2013 radia ZET
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 26/9/2013, 19:38
Fionka napisał:
A... tem szkodnik na fotce to turkuć podjadek
Gdzie sfociłaś tego podjadka? pewnie na wczasach... all inclusive w twoim ogródku
Jakoś ostatnio słucham RMFFM, RMF MAXXX, RMF w pracy; mają taki wybór, nawet szanty są
Jeszcze o One Direction śpiewają ładnie i ładnie ściągają
Temat: Re: Melodia dnia 1/10/2013, 19:29
Turkuć własny, z własnego ogródka...
teleexpres mi dziś przypomniał Edytę...
Temat: Re: Melodia dnia 6/10/2013, 23:53
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 10/10/2013, 19:41
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 15/10/2013, 10:36
Fionka napisał:
Natomiast tej Pani będę sekundować i śledzić Jej karierę... zachwycający głos....
Tak napisałaś o Lanie Del Rey
a ja będę śledzić dalszą karierę tej młodej, bezkompromisowej, utalentowanej dziewczyny.
Sony Music napisał:
W ciągu zaledwie 24 godzin wideoklip obejrzano ponad 19 milionów razy. Tym samym Miley ustanowiła najlepszy wynik oglądalności w historii, pokonując teledysk "Best Song Ever" One Direction. Fani One Direction są wściekli, natomiast wielbiciele Cyrus - wniebowzięci, ponieważ piosenkarka, w ramach gestu wdzięczności za pobity rekord, zamieściła pełną listę piosenek i gości z płyty "Bangerz" na swoim Twitterze. Sfrustrowani "Directioners" (fani boysbandu) komentują: "Pobiła rekord, bo się rozebrała. Jakby chłopcy z 1D się rozebrali, pobiliby ją pięciokrotnie". Czy Harry Styles i koledzy z zespołu podejmą wyzwanie? "Wrecking Ball" to drugi singiel promujący czwartą płytę Miley Cyrus - "Bangerz". Premierę krążka zaplanowano na październik 2013.
Admin admin
Temat: Re: Melodia dnia 18/10/2013, 09:28
Nooo, się wkurzyłam!!! sama na siebie! bo nie zgrałam filmiku na swój komputer. Od dawna wiem, że nic nie jest wieczne nawet w Internecie!
Wstawiłam klip z Vimeo z parodią Blurred Lines w wykonaniu 3 dziewczyn. Moim zdaniem świetne i z wielką kulturą wykonane no i nie ma! Jestem zła, napisałam do "derekcji Vimeo". Szukam kontaktu z osobą, która wstawiła ten klip.