Temat: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 17/11/2015, 18:20
Pawłowicz odpowiada internautce niezadowolonej ze składu nowego rządu. "Uzgadniamy swój rząd jak nam się zechce"
więcej: KLIK tutaj
jajasiek Gość
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 25/11/2015, 11:47
Kaczyński i jego drużyna jaja robią z państwa polskiego
Admin admin
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 26/11/2015, 10:55
unijna "szmata"!!!
wypowiedź dla "Super Expressu"
Krystyna Pawłowicz napisał:
Ustawa o godle, barwach narodowych i hymnie RP przewiduje, że godne eksponowanie i cześć należy się polskiej fladze. Ciągłe eksponowanie jej łącznie z jakąś unijną szmatą obraża nasze symbole
czytaj więcej: KLIK TUTAJ
czytaj więcej: KLIK TUTAJ
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 27/11/2015, 16:14
Rany gorzkie...w głowie się nie mieści, jakież to szczęście jednak, ze nie mam czasu teraz latać po necie i szukać informacji jak kiedyś... diabli by mnie wzięli ...
saper rozbitek
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 27/11/2015, 21:04
Ja trafiłem też na "gwiazdora" włos mi się zjeżył bo to jest już kolejny taki prawy i sprawiedliwy pisowiec reszta pod linkiem
saper rozbitek
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 27/11/2015, 21:15
Takie coś znalazłem tajna wizyta premiera u nadpremiera
Fakt napisał:
Krajem rządzi rząd – stanowi polska konstytucja. Ale obecny układ władzy w Polsce już taki prosty nie jest. Bo pierwszą rzeczą, jaką robi premier Beata Szydło (52 l.) po posiedzeniu rządu, jest wizyta u prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego (66 l.), na dodatek objęta ścisłą tajemnicą
Szefowa rządu bardzo się starała, by odwiedziny u prezesa odbyły się w jak największej tajemnicy. Zaraz po zakończeniu konferencji prasowej po pierwszym, wtorkowym posiedzeniu rządu wsiadła w mercedesa Biura Ochrony Rządu i pojechała do siedziby Prawa i Sprawiedliwości przy ul. Nowogrodzkiej w Warszawie. Nie weszła jednak do budynku głównym wejściem – tam łatwo nadziać się na dziennikarzy – ale wejściem wprost z garażu. Podobnie zrobiła, wyjeżdżając z Nowogrodzkiej. Dla dodatkowego zmylenia wścibskich mediów – w podziemiach przesiadła się do innego auta podstawionego przez BOR.
U prezesa PiS premier Szydło zabawiła nieco ponad godzinę. Pięć minut po tym, jak opuściła siedzibę partii, wyszedł z niej także Jarosław Kaczyński. Prezes też nie wyszedł głównym wejściem, ale drugim, bocznym. Tam prawie pod samymi drzwiami czekała na niego partyjna limuzyna.
Kilka tygodni temu Fakt ujawnił, że prezydent Andrzej Duda (43 l.) po nocy przyjeżdża do prezesa Kaczyńskiego.
Admin admin
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 8/12/2015, 10:56
PiS obiecywał "dobrą zmianę", no i na scenę wkracza kolejny "kryształ" ze stajni prawych i sprawiedliwych. Rolnicy będą zadowoleni.
czytaj więcej
Taka sobie parafraza starej piosenki Skaldów:
Kaczki jeszcze przed wyrokiem, czy doczekają się kolędy Głowy pełne buty zwiedną jak kwiaty, które zwiędły Dziś jeszcze kaczki kroczą w zwycięskim kontredansie Jak tłuste księżne, które dumnie witały przewrót, kiedy stał się.
"Gęsi już wszystkie po wyroku, nie doczekają się kolędy Ucięte głowy ze łzą w oku zwiędną jak kwiaty, które zwiędły Dziś jeszcze gęsi kroczą ku mnie w ostatnim sennym kontredansie Jak tłuste księżne, które dumnie witały przewrót, kiedy stał się"
I jeszcze kolejni "prawi i sprawiedliwi"
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :))) 9/12/2015, 15:45
jajasiek napisał:
Kaczyński i jego drużyna jaja robią z państwa polskiego
a Wojewódzki z nich... „Zwracajcie się do niego JEDI”. Doradca Macierewicza wizytuje jednostkę komandosów
na szczęście: Edmund Janniger nie jest już doradcą Antoniego Macierewicza
Sponsored content
Temat: Re: "Gwiazdy" polskiej sceny politycznej :)))