|
| Co sądzisz o legalizacji marychy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Admin admin
| Temat: Co sądzisz o legalizacji marychy 21/1/2013, 17:52 | |
| - GW napisał:
- Gdyby ktokolwiek powiedział nam wcześniej, że jego problemy mogą brać się z tego, że pali trawę, być może wtedy ta układanka ułożyłaby nam się wcześniej. Być może dzięki temu Staś by żył - mówi matka licealisty, który w Wigilię popełnił samobójstwo. Rozmowy z nią publikują "Newsweek" i "Wprost" Czy palenie marihuany może prowadzić do śmierci? Wprost" i "Newsweek" publikują rozmowy z Anną Fryczkowską, matką licealisty, który w Wigilię popełnił samobójstwo, wieszając się na pasku we własnym pokoju. Z obydwu rozmów wynika, że 16-letni Staś odebrał sobie życie "pod wpływem psychozy ponarkotykowej".
"Wprost" okrasza to zapowiedzią na okładce: "Wywiad z matką licealisty, który popełnił samobójstwo po marihuanie".
/jeden z komentarzy do artykułu - dopisek adm./ Jak nazwać ludzi, którzy po tragicznej śmierci nastolatka zaraz organizują konferencję prasową by obwinić za to konkurentów politycznych? Słowo "hieny" byłoby obraźliwe dla tych zwierząt. Zresztą wszystkie media które walą po oczach nagłówkami "powiesił się, bo palił trawę" są niewiele lepsze. źródło: KLIK TUTAJ Tutaj o marihuanie Gazeta Konopna | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 24/1/2013, 13:38 | |
| Artykułów na ten temat jest w sieci masa, nie wiem czy czytałam akurat te, zaraz sobie poklikam... tam akurat chodziło jeszcze o przewlekły stan depresyjny, trudno orzec jeśli nie jest się specjalistą obeznanym z tym wyjątkowym przypadkiem czy narkotyk przyspieszył samobójstwo czy wręcz przeciwnie, podobno marycha godzi ze światem i ogranicza agresję, czy samoagresję też?? Nie jestem za legalizacją ... może dlatego, że mam dzieci i boję się, że legalizacja dałaby takie prawne przyzwolenie na posiadanie i palenie ... Moje dzieci mają po mnie zakodowaną jakąś tam ilość legalizmu, przynajmniej jeszcze nie zagłuszoną przez środowisko i nie zawsze mądre otoczenie... póki jest zakazane to jakiś respekt przed używkami mają, jakby było dozwolone to ciekawość mogłaby ich popchnąć do próbowania... a z marychą podobno jest tak, że wystarczy kilka razy i przepadasz... Nie mam wiedzy na ten temat, medycznej, psychologicznej więc nie feruję wyroków, z mojego rodzicielskiego punktu widzenia jestem przeciw. | |
| | | trafffa Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 24/1/2013, 22:39 | |
| Przychodzi uradowana krowa do lekarza. Lekarz: -Co pani tak wesoło? Krowa: -A bo ja wiem? Może to po trawie? |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 24/1/2013, 23:16 | |
| to tak jak ze wszystkim - jednemu pomoze, drugiemu zaszkodzi
Jesli wyraznie bylo napisane , ze marichuana lagodzi agresje czyli uspakaja - nalezy przypuszczac, ze pogarsza stany depresyjne
to co, jakby zalegalizowali to powypuszczaja wszystkich kryminalistow , ktorzy siedza za marichuane w wiezeinieu?? | |
| | | jesttak Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 27/1/2013, 23:30 | |
| wtrące 3 grosze co nie dozwolone pociąga malolaty i nie ma zadnej kontroli |
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 28/1/2013, 01:22 | |
| chyba mialo byc co - dozwolone pociaga malolaty i nie ma zadnej kontroli? | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 28/1/2013, 15:22 | |
| Nie...właśnie co niedozwolone... w sensie zakazanego owocu... jak dozwolone, to mniejszy fun... | |
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 29/1/2013, 02:31 | |
| czy dozwolone czy nie to i takn jakis gupi se zapali | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 29/1/2013, 15:41 | |
| - Fionka napisał:
- Nie...właśnie co niedozwolone...
w sensie zakazanego owocu... jak dozwolone, to mniejszy fun... Zgadzam się tobą. Młodych od zawsze pociągają zakazy. Ponadto uważam, że na rodzicach spoczywa odpowiedzialność za małoletnie potomstwo. Dobry rodzic, to taki który zna swoje dziecko, a nie tylko je ogląda jakie piękne rośnie. | |
| | | Kicia Piętaszek
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 24/4/2013, 11:24 | |
| Jak się obserwuje działania speckomisji Macierewicza to człowiek ma ochotę znieczulic się czymś, może marycha będzie w sam raz . | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 24/4/2013, 15:35 | |
| | |
| | | Kicia Piętaszek
| | | | macior Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 28/5/2013, 17:20 | |
| Maciorewicz jest najlepszy |
| | | ma-rycha Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 5/6/2013, 18:02 | |
| |
| | | ojeej Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 7/6/2013, 19:35 | |
| skąd nasionka albo sadzonki takiej roslinki??? |
| | | a co mi Gość
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy 9/6/2013, 22:19 | |
| Chcesz się naćpać, to wejdź na KSC, a tam niejaka Mar-Basia poda ci dojścia, bo ona na fleku jest codziennie i jak ma lepszy dzień to wkleja kradzione zdjęcia ha ha |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co sądzisz o legalizacji marychy | |
| |
| | | | Co sądzisz o legalizacji marychy | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|