Serdecznie polecam film pt. "Lektor" Recenzja jest w necie, to nie będę pisała co i jak, ale film z pewnością zapadnie w pamięci na długie lata. Adminko, jesli się panoszę, to przenieś w odpowiednie miejsce
Admin admin
Temat: Re: Polecam film 18/8/2012, 10:18
satii napisał:
Serdecznie polecam film pt. "Lektor" Recenzja jest w necie, to nie będę pisała co i jak, ale film z pewnością zapadnie w pamięci na długie lata.
Może napiszesz od siebie kilka słów własnej recenzji
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Polecam film 7/1/2013, 00:56
Właśnie oglądam Z pamiętnika wściekłej żony początek niezły...
Baba była i się zmyła :)
Temat: Re: Polecam film 7/1/2013, 01:07
to takie filmy robiom? o wscieklych zonach?
Temat: Re: Polecam film 7/1/2013, 01:11
ano jes taki, tylko, ze prawie dwie godziny trwa, zostawie se do ogladania na wieczor przed snem , teraz to do dziela musze ruszyc, dzien sie zrobil
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
Temat: Re: Polecam film 7/1/2013, 22:43
Ja też nie wytrzymałam, spać poszłam, a dziś nie było na gapienie się... co się odwlecze...
Temat: Re: Polecam film 8/1/2013, 00:33
wlasnie z tym czasem troche jest problem, nie wiem , kiedy obejrze
Admin admin
Temat: Re: Polecam film 28/4/2013, 11:15
Obejrzałam "Wielki Mike. The Blind Side." Wzruszająca historia oparta na faktach, może trochę cukierkowa, ale chwytająca za serducho.
Bartosz Staszczyszyn napisał:
Jeśli wierzyć stereotypom, kobiety najlepiej bawią się na romantycznych komediach, faceci zaś czują się jak ryby w wodzie, oglądając kino akcji i sportowe dramaty. Filmy o sportowcach z jednej strony ukazują współczesnych herosów zmagających się z własnymi ograniczeniami, z drugiej zaś – uwodzą prostotą i melodramatycznym zacięciem. Film o sporcie jest jak romantyczna komedia skrojona z myślą o facetach, wzruszająca, a zarazem podlana testosteronowym sosem. Jak pojemna jest jego formuła, pokazuje "Wielki Mike. The Blind Side" Johna Lee Hancocka.
więcej: KLIK TUTAJ
Oscar dla Sandry Bullock za rolę Leigh Ann Touhy; W klipach autentyczny Mike oraz Leigh Ann Touhy i reszta rodziny
Przy okazji, strona z programami TV: http://www.teleman.pl/program-tv została dodana do 'przydatnych linków - adresów: film muzyka pod nazwą programy TV
W komputerze mam zamontowany program WinFastPVR w czasie korzystania z kompa mam podgląd: http://www.download.net.pl/3607/Leadtek-WinFast-PVR-Application/