|
| Zimowe klimaty :))) | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 21/1/2011, 13:06 | |
| Bogatko dobrałam się do prezentu gwiazdkowego, a to są pierwsze efekty :1404:
| |
| | | bogatka1 pirat
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 22/1/2011, 05:35 | |
| | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 23/1/2011, 17:49 | |
| Bogatko ten nowy program jest do robienia animacji flash. Można do animacji dodawać muzykę, zrobić interaktywne animacje i wiele innych rzeczy. Wklejam pierwsze próby, gra muzyka: KLIK w trójkąt, wyłącz: KLIK w głośnik | |
| | | bogatka1 pirat
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 23/1/2011, 21:44 | |
| Świetnie, Adminko, działa super, muzyka gra, serduszko jak motylek. No to teraz nadeszła chwila szczerości: napisz, jak nazywa się ten program, spróbuję, czy też mogę. | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 26/1/2011, 09:01 | |
| Bogatko
Program nazywa się AFD, jest płatny, potrzebuje wydajnego komputera do sprawnego działania, ale ten program nie wystarczy aby zrobić takiego flasha jak ten w moim poście. Konieczna jest, przynajmniej podstawowa, wiedza o różnego rodzaju plikach graficznych, muzycznych, html-u.
Chwila szczerości, niewiele mamy wspólnego, ty jesteś pod urokiem GIMP-a, i interaktywnych stron - generatorów. Mnie interesują inne programy, takie, które pozwalają na tworzenie interaktywnych stron.
| |
| | | bogatka1 pirat
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 27/1/2011, 02:47 | |
| Adminko, nie pisałam, ze mamy ze sobą coś wspólnego. Gdy mówię o nowym programie, to bez czekanie na pytanie, jaki to program, po prostu podaję od razu link do pobrania tego programu, aby ktoś zainteresowany mógł sam wypróbować. Gdy przedstawiam efekt, zwykle dodaję opis, jak uzyskałam ten efekt. OK, to wracamy do tematu zimy O 23:00 jezdnia był jeszcze czarna, teraz padają płatki duże jak motyle. Biała jezdnia, biało na drzewach. A prognostycy znowu zapowiadają "zimę wilka", czyli jeszcze więcej śniegu i bardzo mroźno. | |
| | | Admin admin
| Temat: Gdzie ta zima??? 19/12/2011, 23:17 | |
| | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 20/12/2011, 10:46 | |
| | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 27/12/2011, 10:53 | |
| Zimy nie ma ale jest wirtualna link do flasha: KLIK TUTAJ skopiuj adres - http://s14.directupload.net/images/111227/ou8ffjhc.swf | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 2/1/2012, 18:32 | |
| i w pamięci.... | |
| | | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 10/12/2012, 10:17 | |
| Fionkajesteś jakaś chytra, ptakom zaledwie 4 japka zostawiłaś a sama pławisz się w japkowym dobrobycie. Powieś trochę tych japków ślicznym ptaszkom. Wczoraj u mnie śniegu napadało. Wiatr narobił zasp, a dzisiaj jest paskudnie, -5 przy wilgotności 90%. Brr Kicia nos wystawiła i szybko do domu wróciła. | |
| | | bogatka1 pirat
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 10/12/2012, 12:37 | |
| U mnie też tego białego paskudztwa co niemiara, a ja muszę do dentysty... gdyby tak można było przefrunąć, nie dotykając śliskich chodników. W młodym wieku złamania goją się długo, ale w starszym wieku złamanie kończyny to otarcie o śmierć. Zima ledwie zaczęła się, a już u nas 7 ofiar z chłodu, w Czechach tyle samo. A biedne zwierzaki w lasach... u nas było około 16 na minusie. | |
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 14/12/2012, 00:20 | |
| Zwierzaki w lasach mają futra, nam nie wolno bo leją farbą... musimy silikony nosić... Jabłek na drzewie zostało sporo, akurat na tej jabłonce najwięcej, ale na innych też... U sąsiadki jabłonka ma ze 12 metrów, to raczej nikt z niej jabłek też nie zrywał... jemiołuszki, sójki, wrony/gawrony i kosy mają czym się raczyć. Zresztą trwa budowa karmidełek z butelek, puszek, siatek wędzarniczych... pomysły jak od P. Słodowego... zapasy słoniny i słonecznika zakupione w ilości zastraszającej. a ... i dziura jest...jakby co... | |
| | | Admin admin
| | | | Admin admin
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 14/12/2012, 21:21 | |
| - bogatka1 napisał:
- Świetne zdjęcia Fionko, ptaki jest trudno uchwycić, a tu sikorka jak modelka na wybiegu.
Ta tajemnicza dziura, jakby zasypana miska z wodą, krystaliczne brzegi, wspaniałe ujęcie. Kotek Adminki na białym tle, jak silhouette, tropy wyraźne.
BogatkoBałwanki są fajne i wpisują się w temat, ale link do tutorialu jak to się robi niewiele obchodzi zwykłego forumowicza niezainteresowanego ćwiczeniami w programach graficznych. Bogatkoproszę KLIK TUTAJ | |
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 17/12/2012, 01:51 | |
| Zimowa ornamentyka zawsze mnie zachwyca...pamiętacie jakie piękne kryształy tworzyła zima 2009-2010, ta lodowa?? Bajka a przecież taki niszczący żywioł... no cóż, należy mieć nadzieję, że koniec świata chociaż straszny będzie przynajmniej piękny... Linka z postu Bogatki prowadzi do strony, która stanowi zagrożenie...tak mnie ostrzegł mój komputerowy bodyguard, więc nie skorzystam... a szkoda bo ja z tych zaciekawionych programami graficznymi, na których studiowanie wprawdzie i tak nie mam czasu...ale, kto wie?? | |
| | | bogatka1 pirat
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 17/12/2012, 14:31 | |
| To chyba zależy od antywirusa. Mam przeczulonego avasta, teraz kliknęłam na link bałwankowy, strona otworzyła się bezpiecznie. Przez dłuższy czas nie mogłam wejść na to forum, bo avast podnosił alarm - i chociaż wiem, że przeczulony, to nie wchodziłam. U nas odwilż, ale na Ukrainie okropne zamiecie, to i u nas zapowiadają na środę. Fionka mówi o tych kryształkach lodu, mieniących się tęczowo w słońcu. Pamiętam takie z dzieciństwa, teraz w czasie zimy nie chodzę po połaciach śnieżnych w tęgi mróz. Przypomniała mi się teraz siostra, która bała się zjechać z górki na sankach. Zapamiętuje się najbardziej to, co wywołało zdziwienie. | |
| | | stenia rozbitek
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 15/1/2013, 22:14 | |
| Dużo zimowych emotek, tapety bedę zmieniać, puzzle 2 ułożyła, 2 na jutro zostawię. Musze do córy wysłać linke do tej stronki, pozdrawiam | |
| | | ozima Gość
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) 16/1/2013, 14:52 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zimowe klimaty :))) | |
| |
| | | | Zimowe klimaty :))) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|