|
| Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 17/9/2008, 11:04 | |
|
no to leci kabarecik :)
Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly
Koles, gdzies to wyczytal, ze jestem niewiezaca? słóżmy wzajemną pomocą rzeczywiście chce to forum obnarzyc uwarzacie ze to forum nalezy do was Proste pytanie, ale jagże trafne
wogole gdzie jest Kazik /nadal twierdze żeś farciasz/ erotoman z zabużeniami własnego ego okazuje sie ze ma podwujne Zycie zastraszony człowieczek który boji się cwaniak do wygudki nie chce isc Trzeba kożystać,
To na odświerzenie.. Spróbój- znanego pejzarzystę popijać wodą z pod ogórków ja tam się napije a co husteczkowy dzień dziś wrrrrrrr
Zginą Człowiek!!! Po zarzyciu lekarstw Ja terz tak chcę czysto i świerzo. udeżając wcześniej od strony kierowcy w drzewo nie uszkodził dzięki Bogu muzgu.
te "babcie" z gieriatrii podobno maja sienniki pelne amerykanskich zielonych nie maja żadnej wiedzy o pracy o socjologi w ogóle o biznesie
Pyta młotrza Ktura lubiala spotkania z zolnierzami na ile można wierzyć lekarzą żadko /chyba że jest bardzo brzytka pogoda/
Ty tu najstarsza jestes starzem po co byłaś w łużku z facetem Trzeba kożystać, Moze sprubujesz inych srotkow antykoncepcyjnych niz usowanie ciazy
Nasza żona jest w ciąży. Lekaż robi USG. Mówi: bliźniaki jednojajowe. Co czujesz? chciałbym tobie pomudz podaj mi maila Może ona pomorze mi przetrwać do wieczora. Wiesz,ciężko powiedzieć co bardziej pomorze czas wszystko pokarze na brak kobiet nie nażekam ale przesówam termin
Co druga kobieta na naszej planecie powinna sie nauczyć tego tekstu jak pacieża ALBO NIECH SOBIE CHOCIAŻ MAKIJASZ POPRAWI!
jak moj facet zaniemorze w wieku 30 to go zdradze jak popadnie!! przecierz ostatnia kontrola wypadła doskonale
zawsze sądy przyznają prawa matce , a bardzo żadko ojcom chyba ze toważyszy Wam wiagra a co warzniejsze ktoś powinien zrobic poprawki
Otwartość na świeży powiew wiatru od moża może zmienić TWÓJ przypadek. wbrew Twoim intencją odnosi odwrotny skutek. morze rządowi o to chodzi zdecydowanie nie doruwnujemy naszej weterynarce I tak Kwach zapraszał Papierza
Kiedy Mojrzesz zszedl z gory Synaj, Nie bede zawracac glowy duchowi Mojrzesza, byłbym za przenosinom nowych napoczętych nie były dokręcone śróbki przy wtyczce
co dzieńnie setki chszescian odchodzi do swiata islamu ja swoje trzy grosze dożucę baby w beretkach mocherowych to sie wogole nie powinny tutaj wypowiadac! te pańcie 60-letnie wsłóchujace sie w swój organizm
Pod tym kontem ukierunkujmy nasza dyskusje Ameryka to kolepka mysli i nauki Tyle haryzmy,że hejjjjj dołanczam trochę :LOL1:
|
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 19/10/2008, 10:26 | |
| i.... dzie siem podzial nas muchomór jadowity !! jo siem pytam ?! ni widac , gzybnio wyschla ? cy cós ?! |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 21/10/2008, 17:12 | |
| w niedziele widziałam... stroi się czy cóś, nowe szatki zakłada, ta była taka czerwieniutka z naszytymi perełkami... | |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 22/10/2008, 23:54 | |
| jo tysz zem sie stesknila za Muchomorem a byli czasy .... jak my we wsi jagroturystykem lorganizowali , i jak pozni Muchomor na noc swientojanskom wszystkich gosciow honorowo wyprowadzil do lasu na poszukiwania kfiatu paproci , a jakie to byli smichy jak po dwoch tygodniaxh nase chlopy zacely s krzackow chylkiem wylazic , lodnalazly siem , zakurzone i z brodami ..... oj byli casy .... tak jak muchomor to nik nie umial nasych chlopow pogubic w lesie coby trochi spokoju bylo we wsi... moze tera sam Muchomor na przechacke se poszed do lasu zgubic sie trochi | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 23/10/2008, 14:57 | |
| no !!! to siem skutecnie wziol ji zgubil , abo... ni kce mu siem z nami gadac :P |
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 27/10/2008, 11:31 | |
| a moze w jaki sen zimowy se grzecnie pod sosenkom zapat | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 30/10/2008, 19:19 | |
| zapat i ni ma , nawet jus lobraski siem ni fcytujom |
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 28/2/2009, 00:08 | |
| jak se popada to I grzyby bedom, chociazby I lasu braklo | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 9/4/2009, 01:10 | |
| - Łorcyk napisał:
- i....
dzie siem podzial nas muchomór jadowity !! jo siem pytam ?! ni widac , gzybnio wyschla ? cy cós ?! podejrzana sprawa na forum o2, ani na innych też nie pisze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 9/4/2009, 01:56 | |
| a moze mo jaki klopot , ni kce siem podzielic , to ni bedziem zamencac ... pocekomy bo co jinnego mozem zrobic ? |
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 9/4/2009, 12:01 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 9/4/2009, 15:03 | |
| Trzeba będzie sobie dać radę bez Malagenii. |
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 20/4/2009, 13:56 | |
| jo jak se kcem pogadać s jeteligentnom losobom to abo z Lorcykiem godom abo sama do siebie. Ajusci | |
| | | ja-do-wity Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 28/12/2019, 12:04 | |
| |
| | | hahaha Gość
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly 29/12/2019, 11:45 | |
| bółka na pułce jeszcze nusz do bółki |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly | |
| |
| | | | Podziekowania Osoba Kture Do Mnie Napisaly | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|