|
| Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
+8ulena mania-r50 aśka Baba e-bajka Fionka bogatka1 Admin 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 20/12/2012, 15:40 | |
| O żesz Ty... odcięłam pępowinę pracownikom to i umknęło... dobre... o skype w tym kontekście nie pomyślałam, tzn w zestawieniu z przyjemnością... | |
| | | Admin admin
| | | | Konfliktowy big freszcz
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 23/12/2012, 20:26 | |
| | |
| | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 25/12/2012, 12:46 | |
| a po co bylo czekac szanowny Panie Konfliktowy , przecie babkow po klimakterium nigdy nie brakowalo | |
| | | klimakt Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/12/2012, 22:09 | |
| hehe ja tez po klimakterium na co mogę liczyć? |
| | | ola4 Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 29/12/2012, 23:10 | |
| super podobuje mi sie |
| | | sylwek Gość
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 31/12/2012, 10:21 | |
| |
| | | Konfliktowy big freszcz
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 1/1/2013, 19:23 | |
| A z gościami to je róznie. Jedne przyjdą i nic nie przyniesą a inne patrzą coby wynieść . Mam do gości stosunek. Jak nie proszony tom goscinny ja ten przyjaciel ze wschodu w 41 jak przydom to zostają na wiekuiste wieki | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 2/1/2013, 08:42 | |
| U nas na wsi to sie s przyzwycszajenia gosciomna rence patrzy bo po co zalowac ze cus wyniesli jak mozna zapobiec a sztachety u nas swiezutkie bo zawsze sie uzywa i wymienia wiec mocnym kolkiem takim jak gosciu by dostal toby wiency nie grzeszyl i lapki by mu sie przestaly kleic | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 2/1/2013, 12:13 | |
| U mnie sztachetów nima a jak sie jakem żelazem z ogrodzenia przyfasuje to józ tylko na częsci sie interesant nadaje. Czaby za to jakie piądze brać bo części tera drogie. | |
| | | | Baba była i się zmyła :)
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 2/1/2013, 22:27 | |
| to tysz mowiem ze sztachety lepsze przecie my wyprobowali wszystko , u nas wojny zawsze byli i nawet pepesze my mieli - Lorcyk jom we stodole chowal to we wojne mozna se bylo poczynac jak sie chcialao , ale jak zapowiedzieli pokoj to teras trzeba uwazac co sie uzywa , bo taki jeden z drugim gosciu: gryzipiorek i wymoczek jakis (tfu...) w garniturku suchmielec i s komputerkiem pot pachom to tysz jes podobniez czlowiek - tak my sie dowiedzieli jak kcieli Krzesnego do kryminalu zabrac bo takiemu w lep dal i tamten naslal jakiegos drugiego w garniturku co mowil jak w ksionszkach a nazywal sie adwokat inne czasy som teraq , zelazem niepolitycznie jes walczyc | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 2/1/2013, 22:28 | |
| a jak sie nie poradzi to sie trza przyczic i okazywac ze sie dostosowalo
ajusci | |
| | | Fionka specjalistka nie tylko od kawy
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 3/1/2013, 02:11 | |
| Ja lubię gościć gości... jeszcze mnie nie zawiedli ... żadnych sztachet nie posiadam...wszystkie przerobione na cieplne kalorie... wodziankę mogę Wam robić z przyjemnością, ostatnio mnie z przeziębienia wyleczyła... a w szkole ...hm...nauczyłam współspaczkę i często nas ratowała przed zejściem głodowym... | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 4/1/2013, 07:00 | |
| Dawno to pewnie było, teraz i w szkołach i na studiach mają sponsorów, Nawet i w apartamentach mieszkają zamiast w akademikach. Jednak widac postęp w technice. | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 4/1/2013, 19:32 | |
| Daaaaaawno... sponsoringiem głowy sobie nie zawracałyśmy, sztandar honoru dziewiczego dzierżyłyśmy wysoko i nam powiewał z szelestem... w żeńskiej szkole byłam i mieszkałam w zamku... Nawet jak udawałam nocami białą damę to widziały to tylko koleżanki spowite w szaty dam o innych kolorach... | |
| | | Admin admin
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 4/1/2013, 20:49 | |
| - Konfliktowy napisał:
Jak obejrzem to powiem. Musowo mieć tak z osimdziesiąt, I wodzionke musi umić robić Oglądanie? pewnie macanie Co to, to nie se niech jaką chabetę w stajni obejrzy Wodzionkę robię luksusową. tylko niestety brakuje mi deko do 80-tki. | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 4/1/2013, 23:42 | |
| luksusową?? | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 5/1/2013, 00:33 | |
| he, he, he
dobre ......luksusowom | |
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) 5/1/2013, 00:36 | |
| u nas sie zawsze rozne plyny "gonilo" 'to tysz Lorcyk mial tego najwiency, ale i moj Walek se popendzal - s mocne to bylo ze az pan inspektor kiedys wpadl se do naszy gnojowki jak inspektowal wychodek co go kazala gmina zbudowac dla higienicznosci
ale zeby jako baba cy kubita takie cus sporzondzala tozem nie slyszala, toc rozne trunki to menska rzecz jes przyrzadzac | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień dobry - lista obecności ;) | |
| |
| | | | Dzień dobry - lista obecności ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| Witaj na humor-ole :))) |
Witaj na Wyspach Szczęśliwych. Może odnajdziesz bratnią duszę. :)
|
Forum - aktywne tematy, KLIK i jesteś w temacie | » Makaron w sosie pieczarkowym Mniam by JanaPacze 9/4/2023, 21:59
» Skąd wzięło się chrześcijaństwo największy przekręt w historii świata by askier 10/11/2022, 21:52
» Koszalin--karmnik by askier 9/10/2022, 12:48
» Melodia dnia by Gość 19/8/2022, 13:06
» Witam by Gość 21/7/2022, 14:44
» Dla kobiet zamiast mszy, słowo na niedzielę by askier 9/7/2022, 19:25
» TeapotPilot - Księga Sakralnych Absurdów by askier 29/6/2022, 09:16
» Kosmiczne opowieści by askier 8/6/2022, 14:29
» Witanko by Gość 1/6/2022, 14:42
» wiek XVI - XXI by askier 23/5/2022, 12:09
|
Listopad 2024 | Pon | Wto | Sro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
przydatne adresy | klik
strefa czasowa
|
|
informacje
|
|
|
|
|
|